Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksid88ff

KTO Z WAS JADA SPORO JABLEK I CZESTO ?CZY NAPRAWDE JESTESCIE SZCZUPLI PRZEZ TO?

Polecane posty

Gość ksid88ff

KTO Z WAS JADA SPORO JABLEK I CZESTO??CZY NAPRAWDE JESTESCIE SZCZUPLI PRZEZ TO? ZNOWU NAJNOWSZE BADANIA DOWODZA ZE JABLKA ODCHUDZAJA I DWA DZIENNIE JUZ TAK DZIALAJA MIMO ZE SIE JE NAWET DUZO I TLUSTO TO NIE TYJE SIE MOZECIE TO POTWIERDZIC ??

Jablka maja naturalne przeciwutleniacze czyli dzialaja cuda na piekna cere..zeby schudnac musisz stosowac diete i dodatkowo pic sok z jablek..nie jadac je calymi..potwierdzone przeze mnie:-)

Gość ksid88ff
CO TO ZNACZY NIE JADAC JE CALYMI>>? CZYLI ZE CALE NIE POWODUJA ZE SIE ZACHOWUJE FIGURE MIMO ZE SIE JE DUZO I KALORYCZNIE?A SOK TAK ?

Gość OsamotnionaWtłumieLudzi
Jadam sporo, ale myślę, że szczupłość zawdzięczam raczej sportowi (pływanie) i genom. Nie da się jeść jabłek, nic nie robić i być szczupłym...no może z tym ostatnim trochę przesadziłam, jak masz jakąś chorobę układu pokarmowego ( w moim przypadku Leśniowski- Crohn) to łatwo jest być szczupłym, bo taki urok tej choroby. Polecam jednak wziąć się za siebie ''na sportowo''. Pozdrawiam

Gość BZDURAAAAAAtytt
nie jedzcie jablek ze sklepu jablka ze sklepu maja same konserwanty i zero witamin poza tym jablka bez skorki nic nie daja . tylko ze skorka jedzone maja witaminy a ze sklepu ciezko jesc ze skorka jak sama chemia :(

Uwielbiam jabłka ale nie chudnę dzięki nim. Jest wręcz przeciwnie, jestem bardziej głodna. :)

Gość BZDURAAAAAAtytt
JABLKA TYLKO ZE SKORKA SIE JE BO BEZ SKORY NIE MAJA ZADNYCH WITAMIN