Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenkkka

Spozniony,skapy okres,kawalki "czegos" w krwi...

Polecane posty

Gość Lenkkka

dziewczyny potrzebuje porady. miesiaczki mam regularnie co 29 dni i ostatnio trwaly nawet po 8-9 dni W tym mc bylam przekonana,ze dostane ja wczesniej bo tydzien przed terminem spodziewanej @ zaczal bardzo bolec mnie brzuch.Potem doszedl do tego bol krzyza,zawroty glowy,mdlosci. Okres sie spoznial zrobilam 3 testy, wszystkie negatywne. Jednak po 4 dniach dostalam okres, bardzo skapy, z kawalkami skrzepow i czegos miesistego. Okres trwa 3 dzien ale w zasadzie to chyba sie konczy, natomiast mdlosci mam nadal, zawroty glowy rowniez.Jedynie krzyz mnie nie boli.. Czy jest mozliwosc,zeby testy nie pokazaly ciazy? Mial tak ktos? Do lekarza dopiero za 2 tygodnie

Gość tak tak dobra
to zrób beta hcg z krwi zamiast gdybać.

Gość Lenkkka
ja sie nie pytam czy jestem w ciazy, ja sie pytam czy jest taka mozliwosc i czy ktos moze mial podobnie, czy okazalo sie,ze to jakas choroba...

Gość tak tak dobra
no to ci piszę że jeśli jest lub była taka możliwość -jeśli poroniłaś to hcg i tak utrzyma się w organizmie więc beta to wykryje. Testy mogą nie pokazać wczesnej ciąży, Beta jest wiarygodna.

zdarza się że testy nie wykazują ciąży ale myślę że nie w tym przypadku też czasami mam taki inny dziwny okres i jak kiedyś o to lekarza pytalam bo kazał się nie przejmować bo tak po prostu czasami jest

Gość Lenkkka
chodzi mi o to,ze ryzyko ciazy jest bliskie zeru bo nie uprawiam seksu bez zabezpieczenia. Ale zdaje sobie sprawe,ze zabezpieczenia bywaja zawodne. Takze szansa jakas tam jest zawsze. Myslalam,ze ktos mial cos podobnego, i wie co takie krwawienie moze oznaczac..i takie objawy.

Gość tak tak dobra
wiesz to że u kogoś takie cos było np. objawem zaburzeń hormonalnych to nie znaczy że u ciebie będzie tak samo. Możliwości jest wiele. Ciąża, poronienie, inne problemy gin, zaburzenia hormonalne czy też po prostu jakieś zaburzenie cyklu.

Gość Lenkkka
no rozumiem, rozumiem ... :-) zawsze człowiek ma nadzieje,ze ktos rozjasni swoimi doswiadczeniami sytuacje. Ja sie martwie,ze to co powaznego, nawet nie chodzi tu o ciaze tylko o jakies cysty,miesiaki czy inne rzeczy

Gość kaliyaa
możesz miec torbiele na janikach lub samoiste poronienie, ja tak miałam i dopiero lekarz mi to uświadomił

Gość Lenkkka
a czy torbiele sa niebezpieczne?