Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelka1987...

pomożcie..

Polecane posty

Gość ewelka1987...
jak spytalam lekarza czy to moglobyc tego dnia to powiedzial ze bardzoprawdopodobnie... no wlasnie boje sie ze ta pyralgina nie pomoze tylko uszkodze plod i urodze chore a wtedy napewno sie pozegnam z zyciem bo nie bede mogla z tym zyc... mam wyrzuty sumienia i to wielkie ..

Gość czupaaczupssfgh
mozemy tu ja objeżdzać, ale ona i tak zrobi co bedzie chciala, boże XXI a ciemnota nadal panuje wśród ludzi. szkoda dziecka.

Gość paulis86
Nie wiem czy mozna poronicod pyralginy ale urodzic uposledzone dziecko - napewno mozna Jest to jeden z leków zakazanych w ciazy nie dla tego ze mozna zabic dziecko tylko ze wzgledu na wady rozwojowe płodu

Gość wieś na sali - obecna.
byłam kiedys w podobnej sytuacji, ale mniejsza o to i też znalazłam informacje o tej pyralginie i rzeczywiście pomogło

Gość nowa dama
a już zażyłas tą pyralginę???????

Gość czupaaczupssfgh
dziewczyno daruj sobie jakies rady idiotek. nie chcesz dziecka masz dwa wyjscia idz do kliniki i usuń je normalnie lub po prostu urodzisz to dziecko i oddaj do adopcji albo wychowaj. ale zapomnij o jakis chorych praktykach z pyralginum .

Gość ewelka1987...
musze byc pewna aby ja brac... czytalam ze jest tez duzo lekow bez recepty z grupy c ktorych nie mozna brac w ciazy i tam tez jest wlasnie pyralgina

Gość ewelka1987...
musze byc pewna aby ja brac... czytalam ze jest tez duzo lekow bez recepty z grupy c ktorych nie mozna brac w ciazy i tam tez jest wlasnie pyralgina

boże widzisz i nie grzmisz co za durne babska :/ napierdoliłyście sobie w życiu wasz problem ale życie jest niewinnego dziecka!!!! co ten maluch winny że ma matke debilke?????? najlepiej puszczać się na prawo i lewo bez zabezpieczenia a potem płakać i ryzykować łykając pyralgine że jeśli się "nie uda" czego życzę to dziecko może być chore :/ debilki normalnie a co do pyralginy to chyba wam się coś pomyrdało bo ona uszkadza dziecko ale poronienia żadko wywołuje jest inny lek który to robi w 99 przypadkach na 100 bo krew rozrzedza ale nie podam wam nazwy bo nie chcę miec nic wspólnego z morderczyniami :/

Gość ewelka1987...
do kliniki nie pojde nie stac mnie aby zaplacic 2 tysiace a tym bardziej co powiem mezowi... i tez nie wiem gdzie to sie robi

Tą pyralginą to sobie wątrobę zniszczysz. Moja ciocia łyknęła opakowanie pewnych tabletek i poroniła ale moje sumienie nie pozwala mi na napisanie ich nazwy :(

Gość ewelka1987...
prosze powiedz to jedyna moja szansa

Gość czupaaczupssfgh
Boże ty masz coś z mózgiem ?? chciało ci sie pieprzyć z przydupasem? to teraz niech on da ci na aborcje albo wychowaj to dziecko. teraz masz jakies skrupuły przed meżem? a jak go zdradzalas to nie mialas? pozatym jak usuniesz dziecko to uwazasz ze problem zniknie cały czas bedziesz zyła ze swiadomoscia ze zabilas swoje dziecko i zyjesz w klamstwie z mezem

Gość ewelka1987...
wiem ze aspiryna protect rozrzedza krew

mam dla ciebie supre rozwiązanie i będzie najlepsze dla wszystkich :/ idz do psychiatry i zamknij się na rok w szpitalu psychiatrycznym bez odwiedzin wszyscy od ciebie i twojego debilizmu odpoczną a dziecko jak urodzisz normalnie oddasz do adopcji i nikt się o niczym nie dowie a ty nie będziesz miała rąk zbrukanych krwią niewinnej istotki

Gość ewelka1987...
moj maz nie zasluguje na nic i dlatego to zrobilam.. nie wiecie jak sie zyje z tyranem ktory was bije i wyzywa nie pocieza i nie pokazuje ze kocha... ktos inny dal mi odrobine szczescia lecz troche przesadzilimy i teraz ponosze konekwencje

Gość ...,,,
Boże i te tłumaczenia "wiem wiem ze powinnismy sie zabezpieczyc..." nie powinnas wogole zdradzać męża... mąż i tak pewnie się kiedys dowie bo kłamstwo zawsze ma krótkie nogi. Niezła z Ciebie żona i matka skoro myślisz narządami co masz między nogami

no tak teraz zwalasz całą winę na męża :D:D:D jak taki zły to od niego odejdz i swoje dzieci wychowuj a od jednego i od drugiego alimenty bierz bo wkońcu chciało im się ciebie posiadać :D

Bemkag nooo mi to od poczatku ślicznie prowo pachnie ale jak widzę takie debilki to mi się krew w żyłach gotuje

Gość czupaaczupssfgh
to po co jestes z tyranem? moze wlasnie masz szanse uwolnic sie z tego masz na pewno rodzine ktora ci pomoze!

Gość tak tak dobra
skoro kochanek każe usunąć to niech płaci, a co do męża to skoro z niego tyran to po co z nim jesteś -zabierz dziecko i odejdź.

Gość hikl678
ewelka1987... mam meza dziecko 5 letnie... a to byla wpadka z kochankiem.. nie chce tego robic ale musze AUTORKA albo ostatnie scierwo albo PROWO WYGLADA NA PROWO-TEPA DZIDA NAWET Z POLSKI NIE PISZE

Gość ...,,,
a skoro to taki tyran to po co z nim jesteś, macie 5letnia córke no co od wczoraj cię nie bije... chcesz pożegnać się z życiem a pomyślałaś o córce?

Gość ewelka1987...
jestem sama ... mama wyjechala za granice tata takze zalozyli osobno rodziny a ja poswiecilam cala uwage i zycie swojemu mezowi... az do momentu gdy zaczelo sie... myslicie ze to takie latwe odejdzi tyle... raz probowalam.. polamal mi meble i wyrzucil na ogrod robiac ognisko... i to nie prowokacja... takie jezt zycie ale nikt do tego sie nie przyznaje.. a tu mozna powiedziec wszystko bo ie jest anonimowym

Gość ewelka1987...
dlatego potrzubuje aby ktos powiedzial mi te nazwe tabletek ktore pozwola mi poronic

Gość tak tak dobra
i co usuniesz a potem zostaniesz z mężem tyranem bo nie masz tu nikogo? Normalnie włazisz z deszczu pod rynnę. A tabletek sobie poszukaj sama -google póki co działa.