Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieszany prawiczek

Czy to prawda ze kobiety maja mikropeniska czy tez szczatkowego peniska ?

Polecane posty

Gość zmieszany prawiczek

Ktos mi to raz powiedzial ze maja cos takiego ze staje i ze maja tez wytryski. Akurat wtedy jadlem i mi sie niedobrze zrobilo. Jestem prawiczkiem ale chyba na zawsze pozostane bo coraz bardziej brzydze sie kobietami [ :O]

Gość zmieszany prawiczek
To ja tez mam niby lechtaczke ???? Chyba cos krecisz :O.

Łechtaczka jest narządem homologicznym z męskim prąciem i podobnie jak w prąciu wyróżnia się w niej żołądź i ciała jamiste. Łechtaczka powstaje z wyrostka płciowego, stanowiąc homologię prącia męskiego. Odpowiednikiem ciała gąbczastego prącia są opuszki przedsionka (bulbi vestibuli). Rozwój żeńskich narządów płciowych uwarunkowany jest brakiem męskich hormonów płciowych.

Gość zmieszany prawiczek
Przeczytalem to juz wlasnie na wikipedii. Bylo tam tez zdjecie pochwy, taka jakby osmarkana i cos z niej cieklo.... ochydztwo, do penisa to sie nawet nie umywa. A te nazwy, kto to wymyslał - pochwa, lechtaczka, srom itd. brzmia tak jakos wulgarnie i smiesznie, nie to co penis- dostojnie i dumnie, ciesze sie ze jestem mezczyzna :).

Gość zmieszany prawiczek
ohydztwo a nie ochydztwo, przepraszam

Gość od 7 dni jestem
penis,kutas , chuj, pierdolony bat....to brzm,i kurewsko...fiut,ciul, obspermiony buldojebca

Gość zmieszany prawiczek
Ja mam na mysli nazwy przyjete przez nauke i funkcjonujace w normalnym srodowisku ludzkim, a nie patologicznym w ktorym zapewne na co dzien zyjesz. Na cipe yyyy znaczy sie pochwe sa tez milony okreslen, ale pewnie sama znasz i uzywasz wiec nie ma chyba sensu tego pisac.

Gość OsamotnionaWtłumieLudzi
Brzydzić się kobietami, bo też bywa im przyjemnie ? Nie rozumiem Twojej postawy... penisy też bywają różne nie każdy jest piękny, długi, gruby, prosty i uroczy...a mimo wszystko..nie brzydzę się mężczyznami :)

Gość OsamotnionaWtłumieLudzi
ps. No i sperma..ani to piękne, ani to pachnące..jakieś białe paskudne COŚ...no jakby nie patrzeć nic atrakcyjnego dla oczu ten wytrysk...i też później lepi się to i w ogóle jakoś tak niefajnie wygląda...i mam być przez to jakaś anty do facetów ? Chłopcze zastanów się co piszesz, bo serio jakoś idiotycznie to brzmi ( nie obrażając Cię i nie urągając Twojej inteligencji) To brzmi jak fochy jakiegoś 10latka, któremu nie podoba się żółta łopatka bo by wolał czerwoną, bez obrazy :)

Gość zmieszany prawiczek
Sperma niesie w sobie nowe zycie czyli jest zapowiedzia czegos pieknego, cudem itd. ale skoro Tobie to nie wydaje sie wspaniale to Twoja sprawa, masz prawo do swojego zdania tak jak ja ma do swojego, ktory na razie nie uleglo zmianie. Musze sie doedukowac, malo lechtaczek widzialem nawet na zdjeciach a na zywo zadnej ale w ogole mnie nie zachwycaja, penis jest ladniejszy i bardziej funkcjonalny.