Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumiczekkkk

dobry taki prezent dla 3 letniej dziewczynki?

Polecane posty

Gość gumiczekkkk

mamy 3 letnich córeczek doradzcie,czy ucieszy sie mała np z ksiazki z bajkiami i do tego sukienki albo spódniczki?Prezent ma byc do 100 zł.jesli chodzi o zabawki to nie wiem co ma i co kupic,podobno lalki jej nie interesuja.

Moja by się ucieszyła na pewno. A jesteś pewna ze tym ubrankiem trafisz w gust mamy? Bo mamy trochę ubranek które nie specjalnie mi sie podobają, zeby nie powiedzieć ze wcale :P a są własnie prezentami. Leżą sobie w szafie i czekają az dziecko wyrośnie :P Jak macie z rodzicami podobne gusta to ciuszek jest dobrym pomysłem, a książka chyba najlepszym. Książek nigdy dość ;) Tylko jakbym mogla cos doradzic to wybieraj książki w którym przede wszystkim jest piękna treść a nie tylko śliczne ilustracje.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ubranek nie kupuj, na Twoim miejscu kupiłabym jakiś domek albo plac zabaw dla Littlest Pet Shop, jestem pewna ze mała sie z tego ucieszy i bedzie bawiła, poszukaj na allegro takich zestawów albo w sklepie :)

Te domki nie kosztują 100 zl niestety tylko troszkę wiecej i czy ja wiem czy sa warte swojej ceny? Myślę, ze nie bardzo Z fajnych zabawek to polecam: plasteline w kazdej postaci- ciastolinę, ciasto plasto, itd każda jedna fajna ;) i zabawa superr klocki drewniane, albo duplo (lego chyba za drobne dla 3 latki. moj 3 latek sobie z lego nie daje rady, za to duplo jest ekstra) książki i to nie tylko bajki, ale jakieś opowiadania, kubuś puchatek, wiersze brzechwy itd... puzzle- tylko muszą byc duze elementy. Kolorowanki, ksiazeczki z nalepkami i zadaniami U nas to są rzeczy które się nie nudzą i każda ich ilość jest przyjęta z entuzjazmem.

Gość gumiczekkkk
dzieki za odpowiedz,wydaje mi sie ze z mamą małej mamy podobne gusta poniewaz ona jest chrzestną mojej córki (moja jest starsza) i jak dostaje od nich ciuchy to zawsze są bardzo ładne,rózwniez jak ja cos kupie to chyba sie podoba bo mała to nosi. a co do ksiazek to własnie albo jakas księga bajek albo np seria Martynki itp

Gość ja bym kupila
jakis ciuszek i puzzle dla dzieci w tym wieku. Moja corka tez ma 3 lata i cieszy sie wlasnie z takich prezentow :D Lubi tez te gazetki z nalepkami, np. Peppa.

Gość gumiczekkkk
ciastolina,plastelina,wiem ze to fajne ale nie wiem czy mama dziewczynki nie byłaby zła ze mała wdeptała ja w dywan itp puzzle ostatnio na dzien dziecka kupowałam

Gość gość
Ja bym postawiła raczej na laptopa edukacyjnego i np jakiś ciuszek do tego :)