Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klimentka

Potworna tragedia

Polecane posty

Gość Klimentka

Wczoraj wieczorem w moim bloku stała sie ogromna tragedia... Facet oblal mieszkanie benzyna, podpalil i powiesil sie w szafie. Zona byla w pracy, a coreczka u sasiadów. To bylo dwa pietra pod moim mieszkaniem. Byl straszny huk, mieszkanie spalone, wylecuialy okna z fotrynami. cos potwornego. Strasznie zal mi zony tego samobojcy. Stracila wszystko, nie ma nawet gdzie przezywac rozpaczy po utracie meza.... Nie ma nic. Tak mi jej zal, chcialabym jakos pomoc przepraszam, ale nie mam komu sie wyzalic. Strasznie przezywam to co spotkalo sasiadke. Byla pozadnym, dobrym czlowiekeim. Jak jej maz mogl zrobic cos takiego? nuic nie rozumiem

Gość aaaaaaaaaaaaah
jezeli toi prawda * bo nigdzie o tym nie piszą) to był skonczonym idiotą i kretynem wcale mi go nie żal,chcial sie powiesic mogl to zrobić ale po cholere niszczył i podpalał całe mieszkanie..kretyn

fakt co się dzieje na tym świecie to nie chce sie wierzyc. Współczuje naprawde ludzie maja zbyt słaba psychike na problemy :-(

Gość aaaaaaaaaaaaah
o faktycznie..ale to nie zmienia faktu ,ze jest idiotą...był.

Gość Klimentka
Mam dzis takie obrzydzenie do facetów, ze nie moge.... Moj tata pil, nigdy nie bylo dobrze, moj tesc tez pije, ma cugi, ten facet tez byl alkoholikiem... Czty to faceci sa najpotworniejsza rasa czy to wódka.... To mieszkanie na parterze... okna wylecialy z futrynami, kobieta musi pochowac meza samobojce i miec ghdzie mieszkac, to sa ogromne koszty, ona zarabia grosze na CPNie, nie wyobrazam sobie nawet co ona czuje....

Gość Klimentka
To nie prowo... dalam link.... zastanow sie albo czytaj zanim znow cos napiszesz....

Gość hikl678
z CPN-u podsunela mu paliwo:D:D:D

Gość aaaaaaaaaaaaah
hikl ale ty kurva madry jestes ja jebie,pozazdrościć .

Gość hikl678
TO WIEMY GDZIE MIESZKASZ:D

Gość Klimentka
No i co z tego ze WIECIE gdzie mieszkam