Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elwa23

prace artystyczne i co dalej? pomóżcie kochani

Polecane posty

Gość Witaj Elwiro. Ja proponowalaby
Ci sie uczyc w tym kierunku, doksztalcac, moze wspolpraca z jakas galeria. Co do wierszy nie podobaja mi sie, malarstwo jest kiepskie, ale widac, ze jestes calkiem kreatywna, tylko masz reke nie wycwiczona (probuj rysowac z modela). Obrazy ze skory to taki banal, rzezby - z wyjatkiem pierwszej - tez nic ciekawego, ale 1sza rzezba pokazuje ze masz potencjal, idz dalej w tym kierunku Moze popros jakiegos artyste z ASP albo liceum o ocene

dziękuję za wypowiedź, fakt ale te rzeźby i te prace ze skóry były robione pare lat temu, teraz pracuję i nie mam tyle czasu na hobby, niestety. Też nie jestem zadowolona ze wszystkich prac ale głównie dlatego, że po prostu nie mam kiedy ćwiczyć ręki, praca dom praca. Chciałabym dlatego pracować w kierunku artystycznym by robić to , co lubię ale takie życie, na studia się wybierałam, ale nie utworzono mojego kierunku więc nie wiem czy iść na to co pozostało a nie kręci mnie zbytnio :-( dzięki jeszcze raz za szczerą opinie :-) pozdrawiam

jak na samouka to jest niezle, z malarstwem i rysunkiem gorzej, w szczegolnosci z rysunkiem, bo w malarstwie jeszcze nadrabia kolorami. nie kazdy artysta musi tworzyc sztuke wyzsza, tacy artysci tez sa potrzebni. nie ma czegos takiego jak zla sztuka, kicz tez jest dobry, o ile ma sie warsztat. tutaj warsztat wymaga jeszcze troche pracy, ale jak mowie, jak na samouka to jest niezle. sa zajecia plastyczne weekendowe, mozesz chocby na takie sie zapisac, nie trzeba od razu isc na studia

Wiersze na poziomie podstawówki, zlepek rymów, byle się klepało. Za to podobają mi się niektóre przedmioty: kolorowy obraz Marylin, świnka (chyba skarbonka), karykatura Mariana i Grażyny. Jeśli popracujesz nad wyrobieniem ręki z domowego hobby może się stać hobby dochodowym - może nie do utrzymania się, ale żeby chociaż zarobić sobie na materiały ;)