Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
jul3nk4

Młode z problemem zajścia w ciąże 2011(łódzkie)

Polecane posty

Witam moje Drogie! Nigdy nie sądziłam że będe brała udział na forum dyskusyjnym na temat problemów zajścia w ciąże. Mam 22 lata i zawsze planowałam że w tym wieku będe mamusią. Niestety, jesteśmy z mężem po ślubie od 1,5 roku i nasze starania idą na marne. Nie czekałam tyle czasu bez odpowiedzi, więc chodziłam do lekarzy najpierw w przychodni nic ciekawego sie nie dowiedziałam tylko że mam brać kwas foliowy:/. Oki posłuszna łykałam czekałam kilka tygodni i nic , wybrałam się na prywatną wizyte , mieszkając w małym miasteczku nie miałam dużego wyboru. Pani dokor zbadała mnie i mnie bardzo nastraszyła zasugerowała żebym udała się do kliniki niepłodności,bez żadnych badań, po usłyszeniu takiej wiadomości, nogi ugieły mi się i nie powiem że się nie przestraszyłam , wręcz załamałam. Stwierdziłam że musze zmienić lekarza poszłam do kliniki która i takimi sprawami zajmowała się. Wybrałam Salve .Oczywiście te starania 1,5 roczne można troszkę uciąć ponieważ w maju tego roku okazało się że mam torbiel 6 cm na 5 cm i tak naprawdę nie wiadomo ile czasu "siedziała" we mnie, udało się pokonać ją proverą którą łykałąm dwa razy dziennie. Ale usg miałam zrobione pierwszy raz w życiu i to właśnie w salve. Przepisano mi mastodynon aby wszystko wróciło do normy i rzeczywiście cykl co 28 dni, ale brak dzidzi . Na ostatniej wizycie skierowano mnie i męża na badanie. Męża na badanie nasienia, a mnie na monitorowanie cyklu. Zobaczymy co wyniknie z tej walki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować