Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia323

dzień chłopaka

Polecane posty

Gość Basia323

30 września jest Dzień Chłopaka Może Panowie, a jest ich tu sporo, wrzucali by tutaj swoje pomysły na prezenty z tej okazji.

Gość Kaśka__
a co powiecie na to: ukochanemu po pracy naleć wody do wanny z atmosferą romantyczną (świeczki , płatki róż w wodzie, itp) w tym czasie się bardzo... seksownie ubrać gdy ukochany wyjdzie świeżutki i pachnący zaprosić go do sypialni gdzie będzie bardzo romantycznie wszystko zorganizowane...a na łóżku będzie czekała seksowna śliczna kobietka do wspólnych igraszek w trójkę...z pewnością owy mężczyzna by te noc pełną wrażeń bardzo długo pamiętał.....

Gość przyjaciel piraterny motola
Od biedy, może być. :o

Gość Kaśka__
przyjaciel piraterny motola - wysiliłbyś sie trochę i napisał...

Gość Kaśka__
Coś mało inwencji widzę... Panowie - jaki prezent chcielibyście dostać od swojej dziewczyny??

Gość poiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jak ja mam dosc tej polityki, chyba przez te wtrety zaczne glosowac na PO, choc nie ma ku temu wiekszych podstaw co do Twojego Kasienka - fantastyczne, zaluje, ze nie jestem Twoim chlopakiem :-( Ja np. lubie tez roznego rodzaju role-playing ;-) , wiec polaczylbym to z roznymi ciekawymi strojami, nawet zmienianymi w czasie zabawy (faceci lubia zmiany, a kobiety ubrania, wiec to doskonaly mix) np. pelny kostium kapielowy, biustonosz, a moze nawet taki jak maja panie jezdzace konno...

Gość Seeyou
A ja dostanę pewnie czekoladki.

A co powiecie na to: Dziewczyna ubiera się bardzo seksi (chyba nie muszę opisywać jak) i nakręca filmik jak się rozbiera a później pieści i prowokuje... I taki filmik wysyła mailem do swojego chłopaka... Podejrzewam że wieczorem będzie musiała to powtórzyć na żywo :-)

Gość Kaśka__
Chcę dać mu niezapomniany dzień chłopaka, bo to jest tak jakby pożegnanie... odchodzę do tej dziewczyny. Doszłyśmy do wniosku, że siurki to jednak nie to...

Gość Basia323
Jak na razie to się panowie nie popisali... To może dziewczyny podpowiecie coś ciekawego?

Gość 517...:)
Ją to szukam cały rok prezentu na dzień kobiet goździki lipa staram się by raczej moja przyjaciulka czuła się wyjątkowo jakiś drobiazg np biżuteria Nowy ciuch ale podejście do sprawy jest ważniejsze wy kobiety róbcie to samo dla faceta nie ważny jest prezet a pamięć

Gość darek_38_bogaty
codziennie czytam nasz dziennik i słucham radia Maryja, a w niedziele po mszy wale pałe mojemu księdzu, czasem z połykiem a czasem spuszcza mi się na twarz

Gość fajnie, a co zrobić
na dzień chłopaka, jak mój facet nie chce ze mna uprawiać seksu, ewentualnie (!) da sobie zrobić loda :( Poza tym jest najwspanialszym człowiekiem jakiego znam. Przyjmę każdą radę poza: - zmień faceta - zrób mu loda :)

Gość wielki przyjaciel unii leszno
Od biedy Hummer może być czarny.

Gość fajnie, a co zrobić
Zazdroszczę parom, gdzie kobieta może się seksownie ubrać i jest doceniona :( akurat na dzień chłopaka można by było jakiś strój z jego fantazji kupić. Lub nawet niech bedzie to co Kasia proponowała

Gość fajnie, a co zrobić
To auto jest takie sobie, co Ci sie w nim tak podoba?

Gość Seeyou
Też bym chciał coś z tych rzeczy. Mnie wystarczył by zwykły sex bo nie jestem przyzwyczajony to jakiś upojnych chwil czy planowania jakiś potyczek seksualnych. Na pewno chciałbym aby moja ubrała się w czarną bieliznę, któregoś razu nie otwierając mi drzwi i czekając na mnie w łóżku. Zaczełaby mnie spełniać(a nie tak, że ja zawsze jej coś robie) i wtedy to miałoby sens. Ale jak wspomniałem albo zapomni, a jak nie to dostanę... tofeefee - lepsze niż nic.

Gość duży mózg mały mały
najlepsze prezenty w szkole to zdjecie z autografem wszystkich dziewek/prezerwatywa w kinderniespodziance/płyta z czymś sexi wypalona/życzenia osobno każdemu w życiu to oczywiście sex tak jak lubi w małżeństwie to olanie i zajecie sie jakąs robotą + sex w nocyXD

Gość Kasia__
Ja ja planuję ubrać sie baaardzo sexi i umówić się z nim na mieście... Pójdziemy do jakiejś kawiarenki. Tam pod stolikiem stopą pomasuję go troszeczkę... Wyskoczę na chwilę do toalety... a jak wrócę wręczę mu dyskretnie moje majteczki i szepnę do ucha: "Zdjęłam je dla Ciebie..." Myślę że szybko wrócimy później do domu :-) i długo jeszcze nie uśniemy

Gość Tyrtyty
A co sądzicie o szwajcarskich scyzorykach? Trafiony prezent?

Gość Uliszka
Jak dasz na prezent prawdziwego Victorinoxa to chyba każdy face się ucieszy!

Gość gość
myślę że nie każdy... po co kolesiowi po 50 taki scyzoryk? ale młodemu to jak najbardziej udany prezent

Gość gość
jestem zapalonym konsolowcem, więc chciałbym nową konsolę. w ME jest fajna opcja z wymianom 360 na one x z rabatem i fifą19 za 1zł. cudeńko!