Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafal dls

Janusz Korwin Mikke

Polecane posty

Gość Rafal dls

co o nim sadzicie.chcielibyscie zeby jego partia rzadzila zamiast PO/PIS.

Gość oOVoO
To jest jedyny kandydat i przedstawiciel partii o jakiej poparcie warto zabiegać spośród tych, które mają małe szanse. Reszta to bezużyteczni fantaści,dorobkiewicze zbijający kapitał na tematach zastępczych,którzy w rzeczywistości nie mają pojęcia o rządzeniu a doświadczenie mają tylko w awanturach politycznych.

Gość Rafal dls
moze i opowiada bajki ale z sensem i mam wrazenie ze jako jedyny chce cos zmienic a nie tylko dorwac sie do wladzy i zgarniac kase w koncu to on tez zapoaczatkowal ta cala lustracje tych wszystki agentow i wspolpracownikow w rzadzie a to ze skonczylo sie jak skonczylo to juz nie jego wina.pozatym jaki jest sens glosowac na po czy pis oni juz mieli swoje szanse i ludzie nie sa z ich dzialan zadowoleni w polityce powinna byc tylko jedna szansa jak ja spierdolisz to juz koniec drugiej nie powinno sie dawac bo trzeba byc naiwnym zeby wierzyc ze za drugim razem sie cos zmieni bedzie tak samo wiec skoro ludzie glosowali na pis i potem na nich narzekali to po co glosuja znowu tak samo z po.nie mowie zeby wszyscy glosowali na JKM ale na kogos kto jeszcze przy wladzy nie byl no bo jaki jest sens glosowac na tych samych ciagle a potem znowu narzekac no dlamnie bezsensu tylko tutaj trzebabyloby sie kierowac wlasnym mozgiem a nie tym co w tv gadaja ludzie daja sie nabierac na te wykreowane postacie z pieknym usmieszkiem rodzinka i wspanialymi obietnicami o potem zonk mysle ze polacy powinni postawic na cos nowego niz ciagle tkwic w tym samym .....

Gość ooiuio
jakie bajki opowiada Korwin ? ? ?

Gość Ix Elle
Do autora.Na tak postawione pytanie trudno odpowiedzieć. Może i byśmy chcieli tylko trzeba patrzeć na pewne sprawy realnie. Chodzi o poparcie. Myślę,że byłoby ciekawie gdyby ta partia rządziła obok nich. Dostała się i próbowała racjonalnie równoważyć konflikty,stosować krytykę pewnych pomysłów i walczyć o wdrażanie innych.Myślę,że obok czwórki z platforma i pis na szczycie-które szanse mają by wejść ta partia taką szanse mieć powinna. I tylko ta.Jest tam wielu ciekawych ludzi i ciekawe projekty mimo wszystko. Powinni tylko rozważyć odejście od nadmiernego radykalizmu w sprawach gospodarczych.

Gość ooiuio
co uwazasz za bajke ? ? konkrety

Gość szz
gdyby była mozliwosc zrealizowania tych bajek głosowałabym na niego, niestety to tylko obietnice, nie uda mu sie tego zrealizowac

Gość ooiuio
Korwin mówi o zniesieniu dochodowego, a nie wszystkich podatkow, ty idioto!! i nie mowi o zniesieniu wplat do ZUSu, tylko o likwidacji tej instytucji, czyli w perspektywie kilku dekad a nie na juz!!!! co za kretyn z ciebie

Gość Rafal dls
powiedzialem ze opowiada bajki no bo za "bajki" uwazac mozna to ze jako jedyny mowi prawde prosto w oczy a powiedzialem ze robi to z sensem dlatego ze powiera te swoje bajki (prawde) argumentami.wystarczy posluchac jego dyskusji w jakis programach z innymi politykami JKM muwi cos i popiero to jakimis faktami a jego przeciwnicy potrafia tylko zbyc to smiechem i to wszystko na co ich stac nie sa wstanie wyprowadzic jakiejs konktry popartej argumentem bo takich poprostu nie maja albo nie wiedza bo sa idiotami co skupiaja sie tylko na sprawdzaniu stanu wlasnego konta no to tez skad mieliby te argumenty wziasc

Np zniesienie podatków i wpłat do ZUS-u. no ja wpłacam ZUS i raczej nic z tego nie mam i miec nie bede dolekarza chodze prywatnie a na mija emeryture kasy nie bedzie a zmuszona jestem płacic zus

Gość ok88
ja zagłosuję na Nową Prawice Janusz Korwina Mikke :)

Gość Shake nicki
Ale mimo wszystko to JKM reprezentuje jedyną partię spośród tych jakie mają małe poparcie-którą jeszcze warto poprzeć. Myśle,że jego partia byłaby dobrym arbitrem w przypadku "patrzenia na ręce"politykom. Dlaczego?Jest najbardziej neutralna.To jej zaleta. Poza tym analizuje głównie kwestie gospodarcze a nie zastępcze którymi inne partyjki mydla oczy wyborcom.

Gość ooiuio
tobie brakuje argumentow i przekrecasz slowa Korwina, wlasciwie mowisz w ogole o czym innym niz on, wiec nazywam cie po imieniu- kretyn idiota

Nie obraziłem. Stwierdziłem fakt na podstawie postu. I tak byłem łagodny. OOOOO a to fakt.... Niesiołowskemu i palikotowi do piet nie dorastasz nie byłam u wrózki nie trzeba byc u niej ..wystarczy ze widze co sie dzieje

Gość Rafal dls
no wlasnie skonczmy z ta polityczna poprawnoscia jak mowisz ze JKM chce zlikwidowac podatki to mial prawo nazwac cie idiota bo JKM nie chce zlikwidowac wszystki podatkow tak jak to wynika z twojej wypowiedzi ty natomiast zamiast przyznac sie do pomylki to zaczoles sie nabijac dokladnie tak jak ci politycy o ktorych pisalem wczesniej.nie mowie zeby wszyscy sie tutaj zaraz zaczeli wyzywac ale nieraz mozna kogos nazwac idiota wkoncu niektore rzeczy trzeba nazywac po imieniu. P.S. slyszeliscie ze unia chce zakazac uzywania zwrotow pan pani czy tez innych ktore sugerowaly by plec osoby z ktora rozmawiamy.no to jest poprostu paranoja obojniakow chca z nas zrobic. polityczna poprawnosc gora!

Gość ooiuio
brak mu argumentow i jak zwykle sie zwinal :D:D:D:D:D:D:D:D biduś :D:D:D:D:D:D

tak sa inni których na to nie stac i co w zwiazku z tym ?? ja mam im to fundowac??? hahha i własnie dlatego ze ludzie tak mysla jak Ty, w Polsce zawsze beda rzadzic komunisci ktorzy obiecaja wszystko by tylko dostac sie do koryta ale poprawiac stanu rzeczy nie będą bo nie wiedza jak Oni tylko wiedza jak sie dostac do koryta

Gość Rafal dls
a wy jak myslicie czy JKM ma jakies realne szanse na wejscie do rzadu?

Gość ooiuio
jesli bedzie startowac tylko w polowy okregow to szanse marne:(

Gość ok88
do Rządu na razie niestety nie Ale do Sejmu Nowa Prawica powinna wejść :) tylko nie słuchajmy ogłupiających sondaży !

Gość Autumm
Wprawdzie prywatyzacja służby zdrowia to jest bardzo trudny temat i bolesny. Ja nie jestem na przykład jej zwolennikiem po tzw "całości"za to jestem jak najbardziej zwolennikiem otwarcia możliwości do pewnego swoistego "współzawodnictwa"podmiotow prywatnych i publicznych pod okiem państwowych instytucji-wszystko w społecznym interesie.Gdyby ta partia się dostała to mogłaby równoważyć pewne koncepcje realizowane na gruncie ustaw przez Platformę czy Pis. Żywię nadzieje na taki kompromis o ile Partia JKM zyska stosowne poparcie. Nikt nie zabrania myślenia politykom inaczej ale dla kraju potrzebne są mieszane rozwiązania. I brak awantur.Kompromis.

Gość Rafal dls
dlamnie mialby gdyby telewizje przestaly manipulowac jego wizerunkiem zawsze jak go pokazuja to robia o nim taki material jakby mieli to w jakims kabarecie puszczac i ludzie ktorzy czerpia wiedze tylko z tv maja o nim bledne zdanie za to takiego tuska pokazuja jak sie wozi autobusem po polsce i wpierdala jakies gruszki o potem te gruszki na wierzbie obiecuje

Gość nudy w pracy
Ja na nikogo nie głosuje, bo KNP nie ma w moim okręgu wyborczym. Moim zdaniem lepiej już na Palikota zagłosować niż na POPISPSLSLD

Gość Eventx
Do postu- 15:50 To strata głosu w czystej postaci.