Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addddAAA

czy to wielka tragedia??

Polecane posty

Gość addddAAA

wiem, że są gorsze choroby itd, ze to jest subiektywne.... nie zaliczylam jednego przedmiotu na studiach, nie moge wziac z niego warunku...i biore urlop dziekanski, bede go poprawiac + awansem w ciagu calego roku 4 przedmioty z II roku i zaczyne teraz tez studia zaoczne + praca... czuje sie jak debil ;/ dodam, ze to sa studia inzynierskie, a polegalam na chemii

Gość gerda 29
też mi tragedia, nie ośmieszaj się, weź się po prostu do roboty

Gość addddAAA
dla mnie po prostu sie teraz swiat troche zawalil :(

Gość chyba raczej ślunzok
i tego ci zycze - zebys wiekszych w zyciu problemow nie miala

Gość addddAAA
nawet znajomych nie ze studiów nie mówię, że biorę dziekankę ;/ pózniej cos wymysle, a teraz po co maja wiedziec

Gość Pod kaloszem
Dasz rade. Myślę, że lepiej poradziłabyś sobie gdybyś rzuciła się na głęboką wodę. ;) Na pewno uda Ci się, jeśli uwierzysz. A jak nie uda, choć tak nie wolno myśleć, to będziesz tak zła, że będziesz najlepsza.

ciężko będzie Ci wrócić.. rozleniwisz się bardziej.. ;/ nie ma się czego wstydzić, każdemu może się noga podwinąć. DO boju! ;)

Gość addddAAA
ciężko, nieciężko...bo będę robić przedmioty z II roku, a w II semstrze jeszcze 1 albo 2 z poprawy (bo jeszcze sesji nie zamknęłam) szczerze nie chcę mówić o tym znajomym z mojego miasta, bo po co...nawet przyjaciółce...bo to się rozniesie, a poc o ktoś ma wiedzieć...tylko wcześniej czy później to wyjdzie i nie wiem jak to zrobić...

Gość addddAAA
ale jestem idiotka :(

Gość addddAA
ale mną skrajne emocji targają... ale znajomym się nie przyzam poza studiami, bo po co... jak przyjdzie czas obrony bede sie martwic co wymyslic...bo dzisiaj znajomi sa jutro ich nie ma ;/ na razie może jakoś uda mi się to utrzymać dla siebie, bo przecież studiować będę nadal, tylko mało przedmiotów mogę robić...