Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotuje potrawke z kurczaka

Mania, zboczenie, nerwica sama nie wiem co to ?????

Polecane posty

Witam:) wie może ktos czy wogole istnieje pojecie manii (zboczenia) na tle.. no właśnie .. odległości (?) Mam otoz manie ustawiania wszystkich rzeczy perfekcyjnie równo, np. laptopa gdy ogladam film co do milimetra i 10 razy bede poprawiac choc wiem ze zadnej roznicy nie ma, ale musi byc idealnie ustawiony. Albo ozdoby jakies dekoracje na parapecie komodzie itp. wszystko musi byc jak od linijki i bron Cie panie boze przesunac. Smiac mi sie z tego chce ale to troche dziwne i sie zastanawiam czy istnieje wogole nazwa takiego zboczenia. Wie ktos moze cos na ten temat?

Gość gerda 29
tak, jesteś popierd...na i zatrujesz kiedyś życie swoim dzieciom

Gość chyba raczej ślunzok
to jest nerwica natrectw

Gość nerwica natręctw
tez to mam :O

nie wydaje mi sie.. popier...na moze i owszem ale nikomu nie szkodze.

Gość pallaossd
nerwica natręctw obejrzyj sobie Dzień świra

ja tez mam podobnie

ale nerwica natręctw przejawia sie.. nerwicą ? dobra inaczej... Nerwica natrectw chyba jest bardziej nasilona?? Nie poswiecam przesowaniu i ustawianiu całego dnia... tylko jak juz cos ma stac... to rowno kurde :P idealnie :P eeeee nie wiem :(

Gość dziwnooosc
ja tez tak mam..nawet jak padam na ryj wieczorem to poduchy z sofy sciagam i ukladam rowno jedna na drugiej...i koc tez..az szlag mnie na to trafia ale nie potrafie inaczej... to samo z praniem jak rozwieszam--rowno od linijki reczniki,bluzki czy spodnie..

Gość utyjutjt
I wg mnie to natręctwo. Miewałam podobne, okresowo, różne. Wiesz kiedy mi przechodziło? Gdy doprowadziłam takie natręctwo do granic absudru i okazywało się że realizowanie mojego zamysłu jest niemożliwe. Przykładowo na twoim miejscu uświadomiłabym sobie że i tak nie jest idealnie równo, że kąt ustawienia jest różny, że równo pod jakimś względem oznacza krzywo pod innym... To pierwszy krok żeby ustawić doniczki niestarannie i... ta-dam, jest się wyleczoną... Do następnego natręctwa. :D

z praniem tez mam zabawe:) :/ Nie mam pedantycznych odchyłow oj Nie nie, Tylko... rowno musi byc. nigdy nie zauwazylam zeby moja mama tak miała. Mąz sie smieje ze mnie ze poprawiam cos co nie wymaga poprawienia. Ciekawe czy to ma nazwe.

utyjutjt-- :D Nie pociesza mnie to :D Racja ze nigdy nie bedzie równo bo zawsze wzgledem czegos bedzie krzywo. Ale jak ustawiam doniczki na parapecie to... Kazda musi znalezc swoje miejsce, 20 razy przestawiane zmeczone kwiatki.. i.. po prostu to musi byc TO miejsce. Wiem to powalone. Ale musze czuc ze juz wystarczy ze to juz TO miejsce TO idealne. w prawo w lewo w prawo w lewo. hym.. dalej krzywo, a jeszcze dwa milimetry, za duzo, no to jeszcze jeden w druga i o.. prawie rowno ALE jeszcze troche do przodu i ciut jednak w tył i ...nie... to wogole tu nie powinno stać.... A moze za duzo przesunelam, no to jeszcze raz, w prawo w lewo w przod i w tył i powolutku powolutku taaaak milimetrami.. i.... UDAŁO SIE :D :(

Gość KonCorde
Ja na biurku srodek naznaczylem flamastrem, bym mogl symetrycznie stawiac monitor :classic_cool:

tez dobrze. ja mam laptopy wiec biurka nie posiadam i niestety stolika w salonie nie naznacze :( ale pomysl dobry

u mnie sie to uspokaja jak nie mam stresow i tak dalej

Gość KonCorde
monitora*

Gość KonCorde
A, i mam 2 klawiatury i 2 myszki, w sumie klawiatury mam 3, ta 3 to specjalnie do jednej gry, dzieki czemu grajac w nia klawisze sie nie blokuja :)

KonCorde nie otwiera mi sie link ze zdjeciem :/ Ale rozwiazania lepszego znależć nie mogłeś:) Wygoda przede wszystkim !! Dlatego mam dwa kompy. Moze w koncu zmeczy mnie to perfekcyjne ustawianie. Mam nadzieje. Dalej nie wiem czy to ma fachowa nazwe.

KonCorde ale to swiadczy o wygodzie a nie zboczeniu :P

Gość KonCorde
Eh, juz myslalem, ze napiszesz o zamoznosci - i bym podbudowal moje ego na kafe :) Dodam, ze monitory to BenQ XL2410T - 1400zl za sztuke :classic_cool: O czym teraz swiadczy moj komentarz? :D

fachoa nazwa nerwicy natrectw to nerwica natrectw 😴

KonCorde ja nie należe do ludzi nie posiadających pieniedzy wiec nie robi to na mnie wrazenia ;) Kupilam sobie ostatnio laptopa za ok 4.000 a Ty mi o monitorze za 1.400 piszesz. :D

koncorde twoj komentarz swiadczy o tym, ze probujesz zlapac laske na kase, bo na urode i rozum sie nie da :classic_cool:

Gość KonCorde
gotuje - jedziemy na jednym wozku ;) Ale moj stacjonarny kosztowal 6000zl, zatem laptop za 4k nie robi na mnie wrazenia :P A - kupilem kiedys glosniki do komputera za 1600zl :classic_cool: Przebijesz? ;)

ja was przebiję - głośniki kupiłam za 50 zł a myszkę za niecałe 30 z promocji :classic_cool:

nie , nie przebije Cie :) Dlatego ze to są jedyne sprzęty (pomijajac kuchenne ) w moim domu. Nie wywalam pieniędzy bo nie mam zapotrzebowania na to ;) nie jestem gadzetomaniaczka :) I nie trwonie kasy :P

Gość KonCorde
chyba - ale my przebijamy w gore ;)

a, to sorry :D