Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marudaaaa

Jestem załamana :(

Polecane posty

No tak. Jak się wzięło kredyty na zabawę wino i śpiew i nie ma co sprzedać to trudno. Trzeba wypić piwo które się nawarzyło.

Gość janscia
Marudaaaa ale tak szczerze,to coś za te kredyty kupilicie?Jakieś sprzety gospod.dom. etc.?

Trochę sprzętu, niestety w między czasie zmuszeni bylismy to posprzedawać Te pieniądze poszły też na pomoc rodzinie, chciałam byc taka dobra dla wszystkich a teraz mam

Gość janscia
Marudaaaa :-) nie,no kpisz;-) prowokujesz ;-)

Gość janscia
Marudaaaa wydaje mis ie ,ze jednak to prowokacja,bo jakos nie wyobrazam sobie ,aby ktos,na własne zyczenie pomagał komus sprzedajac sprzety domowe i popadał w długi :-) Jak na moj rozum to prowokacja :-)

Niestety taka właśnie było Nikt mi nie musi wierzyć bo wiem że to co zrobiłam było totalną głupotą, teraz jak ja potrzebuję pomocy to nikogo nie ma

Gość a co sądzicieeee
przestancie z ta prowokacja. moja matka ma firma zatrudniajaca około 100 osób. mówi ze jak robi pensje, to u 25% zatrudnionych jest komornik na pensji. i nie ze kilka miesiecy, najczesciej latami. i tez sa to własnie osoby nie posiadajace nic, mimo wielu kredytów, nie potrafiace wyjasnic skad kolejne pisemko komornicze i po co tak naprawde brali kredyt. tak zyje spora czesc społeczenstwa.

Gość janscia
Marudaaaa no tak,ty wiesz jaka jest prawda.

Gość janscia
a co sądzicieeee--a dzieki takim głupcom kredyty sa drogie,bo wiele osób po prostu nie spłaci,a banki i inni pozyczkodawcy musza sobie odbic straty,więc stopy kredytowe podnoszą.

Gość janscia
Marudaaaa dla mnie wysokie stopy kredytów nie jest problem.Jak na razie,bo z czasem moze zechcemy jakis tam kredyt na powiększenie domu wziąc i wtedy będzemy musieli spłacac wysokie raty,własnie dzieki takim ludziom,którzy kredytów nie spłacają.

Nie spłacałam rat celowo Sytuacja finansowa nam się znacznie pogorszyła od momentu kiedy kredyty były brane, wcześniej wszystko było spłacane na czas

Gość janscia
Marudaaaa a jakie masz zaległosci w spłacie?2 miesięczne,3 m-czne?

Gość janscia
Aha,no to sporo.No to wspołczuję,ale badz dobrej mysli :-)