Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafal-dls

MARIHUANA LEGALIZACJA

Polecane posty

jestescie za legalizacja marihuany? nie chodzi mi o to czy sami ja palicie tylko czy chcecie zeby ludzie ktorzy to robia mogli to robic legalnie czy moze lepiej takiego lobuza wziasc za szmaty i za blanta wsadzic go do puszki posiedzi to sie nauczy co dobre a co zle. jakie macie zdanie na ten temat

ja osobiscie jestem za legalizacja a nawet jesli nie mialoby to wygladac tak jak w holandi to chcialbym zeby bylo chociarz tak jak we francji ze niby jarac nie wolno ale jak cie zlapia z towarem do 10g to tylko placisz mandat i to wszystko.

Gość mimo, że jestem abstynentem
i nie palę, żadnego zioła, jestem za legalizacją i przejęcia produkcji z rąk mafii, aby mieć kontrolę nad produkcją w tym sensie, żeby nie dodawać różnych świństw uzależniających, co aktualnie dzieje sie nagminnie. I to nie jest szlachetne zioło, tylko syf, szkodliwy i uzależniający. Trzeba być kompletnym idiotą by nie wyciągnąć wniosków z amerykańskiej prohibicji.

jestem za pod warunkie że to będzie zrobione z głową : w obrocie wyłącznie polskie produkty , tyle ziemi lezy odłogiem sprzedaż w klubopalarniach kupujesz skręta, nib y możesz wynieść więcej niż skręt ale to więcej trzeba wypalić na miejscu monopol państwowy > nasze legalne importowane nielegalne sprzedaż na dowód osobisty

teraz sie zastanawiam jakby np. przebadac takiego kierowce czy jest najarany czy nie no bo chyba nie kazaliby mu wysiasc z auta i nasikac do kubka ktos wie jak to wyglada w holandii

Gość szz
Samanta lisiczka ma racje :)

Gość o nie znowu tez swir od jkm
nie, nie zaglosujemy na nowa prawice.

Gość ale masz pytanie, kto za to
oczywiście, nie z okazji wyborów, po to by sobie wyborców naganiać, tylko ze spokojem. Wyprodukowanie takiego bubla jak z dopalaczami, to aż człowieka skręca..... a partia co ma w nazwie, prawo co robiła zamiast pilnować, by bubla nie puścić, to pilnowała Jarosława i żeby trumny z Wawelu nie wyrzucili.