Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisałam jako ona

Czy dziecko porózniło Was jako małżeństwo?

Polecane posty

Gość ale jak go karcisz????
jak to nie mozliwe? na portalu Dobra Mama mnostwo kobiet sie przznaje ze "klapsuje" swoje dzieci ktore mają 12-1416 miesiecy bo cos wywala z półlki lub bije i one takie met wych stosują bo słow nie rozumia wiec sile ręki zrozumieją..takie myslenie mają te "dobre mamy" i jest ich pelno, takkze niestety widze to wsrod znajomych i na ulicy Ale widac ze masz male pojęcie o naszej spoleczenosci w Poloni

Gość Katrinn...
Nas dziecko bardzo poróżniło w zasadzie mam wrazenie ze naszego małżenstwa juz nie ma a sa tylko rodzice dla dziecka. Kłócimy sie o wszystko, doslownie o wszystko do tego dochodzi zmęczenie, codzienne zaganianie, praca i brak na wszystko czasu. W zasadzie nie spi razem bo po tych klotniach ciagłych nawet nie mam ochoty spac w sypialni, spie w innym pokoju. Jak tak dalej pojdzie to nie widze naszej wspolnej przyszlosci.

Gość Katrinn...
Nas dziecko bardzo poróżniło w zasadzie mam wrazenie ze naszego małżenstwa juz nie ma a sa tylko rodzice dla dziecka. Kłócimy sie o wszystko, doslownie o wszystko do tego dochodzi zmęczenie, codzienne zaganianie, praca i brak na wszystko czasu. W zasadzie nie spi razem bo po tych klotniach ciagłych nawet nie mam ochoty spac w sypialni, spie w innym pokoju. Jak tak dalej pojdzie to nie widze naszej wspolnej przyszlosci.

Gość Katrinn...

Gość mio-mio
KUP KSIĄŻKĘ "MAŁY TYRAN" I DAJ MĘŻOWI DO PRZECZYTANIA.