Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia125

Są jeszcze wolni faceci w wieku 35-40,pragnący związku z młodą dziewczyną?

Polecane posty

Gość dziunia125

Czy da się spotkać WOLNEGO faceta koło 30-45 lat,niezależnego,zadbanego,kulturalnego? Nie chodzi mi o jakiegoś zgorzkniałego starego kawalera,którego żadna nie chciała.. Czy jeśli tacy mężczyżni istnieją to czy chcieliby stworzyć prawdziwy związek z 20latką?

Prowo! Może znajdziesz jakiegoś wdowca, ci którzy nie są wdowcami to albo nieudacznicy albo niepoprawni podrywacze.

Gość stosowałam
sa wolni, ale tych których znam to banda nieudaczników, skurwieli wiecznych podrywaczy lub alkoholików 🖐️

Gość dziunia125
Nieudacznicy i nałogowi alkoholicy odpadają na starcie. Myślę,że taki związek jest możliwy,ale trudno właśnie znaleźć normalnego i WOLNEGO faceta w tym wieku..,a może się mylę?.?.?

Mylisz się. Normalni są wdowcami. Nie mówię, że reszta to dno, ale mają jakąś skazę zawsze, najczęściej dzieciaci. Nie mówię o rozwodach, bo wielu zapomina wspomnieć, że mówiąc o tym, że się rozwiedli mają na myśli przyszłość ;) Ale po co ci akurat taki? Przychodzą mi do głowy tylko pieniądze lub chęć ustatkowania się (taki facet raczej nie szaleje).

Gość Lustrickos32
Odpowiedz na Twoje pytania brzmi - tak :)

Gość stosowałam
nie nie mylisz sie , wejdz na nasza klase złap przedział 30-40 w twojej miejscowosci i wyszkuja jakiegos wolnego , moze akurat 🖐️

Gość stosowałam
ale jak zobaczysz ich mordy to pewnie ci chęc przejdzie :D

Gość stosowałam
A stosowalam stosunki przerywane bez przerwy na przerwe bez przerwy :)

Gość stosowałam
to tylko podszyw 40 letniego prawiczka :)

Gość stosowałam
oczywiscie chodzi mi o wiadomosc wyslana o godz. 18:38 :)

Gość miitelkazkubelka
sa normalni, inteligentni i zadbani faceci w tym predziale wiekowym. gorzej z tymi 20latkami, ktore by chcialy takiego a najczesciej niedorownuja im ani intelektualnie ani dojrzalosciowo. Taka chetna niech sobie najpierw zada trud odpowiedzi na pytanie co poza cialkiem chce zaoferowac takiemu mezczyznie, zeby nie byc na 1 raz lub tylko panna dluzej do lozka?

Gość Lustrickos32
Przeciez to nie chodzi o cos za cos, tylko o wspolne dazenie do celu :)

Gość miotelkazkubelka
nie cos zq cos tylko dobranie sie. bo zeby dazyc do celu to trzeba miec te same priorytety i mniej wiecej takie same oczekiwania. no i potrafic sie uzupelniac i miec o czym rozmawiac. no wiec oczywiscie autorka wymienila to czego oczekiwalaby od takiego a co ma do zaoferowania? czym takiego faceta chcialaby przyciagnac?

Gość stosowałam
młodą dupą to facetom w zupelnosci wystarcza:D

Autorka tematu jest chyba jakąś niedorozwiniętą umysłowo!! :( Sam mam 27 lat i NIGDY nie związałbym się z laską po 20-tce!! Jestem stary i zdaję sobie z tego sprawę więc w moim wypadku w grę wchodzi tylko bardzo niska dziewczyna najwyżej 2 lata młodsza!!! Nie chcę iść do pierdla za pedofilię :(

Gość miotelkazkubelka
ano pewnie ze wystarczy:-D jesli taka 20stka tylko do tego goscia szuka. zakladajac jednak, ze mierzy wyzej to powinna najpierw czegos wiecej od siebie wymagac.

Gość miotelkazkubelka
a widzisz ja tez pedofilka nie jestem i tez facet dla mnie musi miec juz dobre 35 :-P

Gość miitelkazkibelka
a ile lat mam?

Zresztą jak facet jest wysoki i ma nawet 30 lat i jest w związku z 20-latką to nic mu nie zrobią!! Natomiast jak jest niski i ma 30 lat i jest w związku z młodszą to wtedy go o pedofilię mogą skazać - to oczywiste!!

Gość nnienekmfvvvv
hm, nie wiem czy to mozliwe mialam 2 takich, jeden alkoholik :O drugi po rozwodzie 🖐️ teraz mam w druga strone, poluje na 18/19 latków :D tylko dla takich juz stara baba jestem 23 l. ... 😭

Gość Tryx
O kurdę, 25latka to się nie nadaje ani dla 20latków ani dla 30 latków - a to pech :(

Pewnie, ze są. Np ja. Ale mam wymagania...wyslij fotki na adres kaju80@wp.pl, jak się spodobasz to pogadamy

Gość kwartnik
dla faceta w wieku 40 lat związek z dwudziestolatką to jak wejście na minę , płacenie jej rachunków , to sponsoring , to wysłuchiwanie fanaberii , wygląda jak kobieta a zachowuje się jak dziecko , które tupie o podłogę i płacze bez powodu trzeba mieć nerwy ze stali

Gość dziunia125
Myślę,że ostatecznie istnieje możliwość stworzenia związku mimo takiej różnicy wieku,to kwestia zgodności charakterów. Faktycznie,większość facetów w tym wieku jest żonatych i z dziećmi,ale wolni,którzy wydaja się być w porządku też raczej da się znaleźć. Nie chodzi mi o ideał,byłabym w stanie zaakceptować to,że np. pali,lubi czasami wypić piwko-jak to faceci. Nie interesują mnie natomiast zaniedbani i niezaradni w życiu,alkoholicy. Większości chyba się wydaje,że 20letnia dziewczyna nie wie czego chce i jest głupiutka,bo młoda i niedoświadczona przez życie,a nie powinno się wszystkich 20latek uogólniać,bo jednak są takie w tym wieku,które wiedzą czego chcą,np.stabilizacji,a ze swoim rówieśnikiem nie od razu da się ustabilizować...

Gość jiojio
Normalny, dojrzaly emocjonalnie 35-40latek nigdy nie zwiaze sie z 20latka....

Gość dziunia125
Ale jeśli znleźliby nic porozumienia i nadawaliby na podobnych falach to dlaczego nie? Dziewczyna byłaby zadowolona,że jest z dojrzałym mężczyzną,a on byłby zadowolony,że jest z młodziutką kobietą,z którą może jeszcze poszaleć ;) Jednocześnie byliby ze sobą w ustabilizowanym związku. I gdzie tu przeszkody,jeśli facet tylko jest wolny.?.