Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszeo rade

Co tu robic...

Polecane posty

Gość Proszeo rade

Kilka dni temu maz stwierdzil, ze wyobraza sobie z inna kobieta. Powiedzial, ze czuje sie winny, bo juz tak ma kilka miesiecy i probowal to zmienic i nie moze. Jeszcze kilka miesiecy temu powiedzialabym do widzenia, spadaj i sobie do niej idz. Ale mamy kilkumiesieczne dziecko, ktore oboje bardzo kochamy. Od nie odejdzie, bo jest synek, ja z tego samego powodu. Dodatkowo, chyba go jednak mimo wszystko kocham, ale on mnie juz chyba nie, co tym bardziej sprawia, ze czuje sie upokorzona bedac z nim. Rozmawiamy, nei klocimy sie, ja pochlipuje tylko czasem, ale wiecznie tak sie nie da zyc...

Gość bynajmniej to idź
gruby konopny sznur, stołek, pobliskie drzewo wiesz, co robić.

Gość Proszeo rade
Super...Powaznie pytam

Gość Proszeo rade
Nikt nie byl w takiej sytuacji?

Gość Proszeo rade
Życie z inna kobieta. W sensie ze sie pomylil i ze jednak do siebie nie pasujemy, a z nia to jest TO. A jestesmy ze soba 12 lat...

Gość Proszeo rade
No wlasnie odwrotnie. w ciazy mialam czas zadbac, po 2 tyg wazylam nawet tyle co przed ciaza...

Gość ale ma kochanke?wspolczuje
:(

Często po pojawieniu się dziecka, zwłaszcza pierwszego faceci mają pewien kryzys, różnie na niego reagują, Twój przynajmniej jest z Tobą szczery i sam daje Ci do zrozumienia, że obecny stan mu nie pasuje. A tak btw, to co to za kobieta? Napisz coś więcej, bo nie bardzo wiem o co Ci chodzi.

Gość szkodaaa
przykro :( czasem dobrze byc samemu sa tego jakies plusy trzymaj sie

Gość Proszeo rade
Ja je nie znam:( Powiedzial ze niewazne kto i w sumie niewazne chyba, choc tez jestem ciekawa. Zaczelo sie jak w ciazy bylam, jakos na ul ja spotkal przypadkiem. I w sumie ja juz to wtedy wyczulam, ze cos nie tak, ale myslalam, ze to przez brzucho moje i ze mu przejdzie jak urodze. No niby troche lepiej bylo, ale nie to samo, no i juz wiem dlaczego. No a jak tu sie czuc, jak powiedzial ze mnie jak siostre kocha..

Gość a mi np....
"Zaczelo sie jak w ciazy bylam, jakos na ul ja spotkal przypadkiem." strzała amora... wiec moze lepiej ubic tego skrzydlatego potwroka z dziecieca buzka i goła dupa ...

Gość Proszeo rade
Ma. Tzn to nie jest kochanka, bo mnie nie zdradzil. Ale spotkal jakby druga polowke pomaranczy, Oczywiscie czuje sie winny, mowi, ze ja na kogos lepszego zasluguje itd.

Gość Proszeo rade
Na dodatek nam wygodnie razem. Te same pasje sportowe, ci sami znajomi

Gość Kmiotka
Facet sie szybko zauroczyl i bardzo szybko mu minie. Strzala amora? Moze pod czas twojej ciazy bylas tak skupiona na nowym stanie, ze relacje miedzy wami sie pogorszyly? Uwazam, ze wazne kto to jest, jak dlugo to trwa etc. bo tobie zwyczajnie naleza sie wyjasnienia. On dziala moim zdaniem pod wplywem chwilowego zafascynowania. Jakos nie wierze, zeby juz byl jej taki pewny. Jesli jest - tzn. ze doszlo do czegos wiecej niz ci mowi. W ciemno by nie ryzykowal rozwalenia zwiazku.