Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smietankaa1

OBJAWY CIAZY?

Polecane posty

Mój pierwszy raz to był dokładnie 15.08.2011r. Przed tym pierwszym razem ostatnia miesiaczka była mniej więcej 9 czy 10.08.2011r, moje cykle zwykle trwają od 4-6 dni. We wrześniu moja miesiączka była ok.6.09.2011, czyli jakies 2 dni za wczesnie(w sumie to nie zastanawiałam się nad tym, bo moje miesiaczki sa zazwyczaj nieregularne-raz wczensiej, raz pozniej). Dodam ponownie, że mam wieczorne wzdęcia, czytałam na ten temat i ponoć w tak krotkim czasie nie moga wystepowac zadnego typu objawy. Prosze o pomoc, jutro robię test ciązowy, ale wolę się uspokoić napierw.

Gość wygram dziś 50 milionów
no i zaciążyła, gratulacje:)

Gość purpura_to_moj_płaszcz
zabezpieczałaś się oczywiście?

Ale po co robisz ten test, skoro miałaś miesiączkę w terminie? A jeśli chodzi o objawy, to ja miałam w terminie spodziewanej miesiączki kilka objawów ciążowych. Myślałam, że to zbliżający się okres, a była ciąża.

Bylo to bez zabezpieczenia, dodam, ze stosunek trwal nie wiecej niz 3 minuty, bo mnie bolalo, z tego co pamietam nie bylo wytrysku wewnatrz. moja miesiaczka byla w miare normalna, czy jest mozliwosc ze jest ciaza? nie musicie mnie pouczac ze zrobilam glute, bo juz sama o tym dobrze wiem. chce miec dzieci, ale mam kiepska sytuacje i nie teraz prosze o odp

Gość fergaa 99
3 minuty wystarczą:)

Gość mieciu_30000
dziewczyno, jestes niedojrzała a zgadzasz się na seks bez zabezpieczenia? czy ty myślisz, że jak wpadniesz to będziesz miała cudowne życie?

Musisz zrobić test, ale skoro miałaś miesiączkę to masz mniejsze szanse na ciążę.

Gość 9iwiw
mala mozliwosc

Ale po co ma robić test, skoro miała miesiączkę? :) A... bo ma wieczorne wzdęcia. Mniej kapusty albo nabiału, nie wiem co co Ci nie służy.

Gość noszę w sobie ciebie
jesli TWOJ CYKL TRWA 4-6 DNI TO GRATULACJE HAAHAAHAAHAAHAHA

Gość ja takie uwielbiam
widac ze gowniara:O cykle 6 dniowe:D to sie usmialam🖐️

naprawde się martwie, a wy sobie żart robicie, pomyliłam się i tyle... mam 17 lat, moze i jest gówniarą na te rzeczy, nie znaczy to, aby robić sobie zarty z kogos i go poniżac, myslalam, ze usyskam tu jakies wsparcie, pomoc..

Gość ja takie uwielbiam
sa znikome szanse na ciaze skoro nie bylo wytrysku wewnatrz tym bardziej ze dostalas okres