Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnie_obcięta

nienawidzę fryzjerów!!

Polecane posty

czy ktoś kto siedzi teraz na forum też miał kiedyś taką sytuację, że fryzjer obciął o wiele więcej niż końcówki, tak jak sie o to ładnie prosiło? ja właśnie wróciłam i jestem załamana. mam długość włosów do ramion czyli dokładnie taką samą jak cztery miesiące temu, kiedy ostatni raz podcinałam! a ja chce te włosy zapuścić chociaż do połowy pleców! teraz ryczę i jestem załamana. bardzo mi źle w takiej fryzurze i przed conajmniej miesiąc muszę chodzić w kucyku za czym nie przepadam ;/;/;/. mam już wszystkiego dość. poza tym jestem strasznie brzydka mam trądzik jestem gruba. już chcę się zabić ;/

Gość wygram dziś 50 milionów
fryzjerzy tacy są:( mają swoją miarę, też mi się ro zdarzyło, teraz chodzę do jednej fryzjerki i już ja nauczyłam, że kuźwa 1cm to 1cm a nie 5

Gość gvebaebharbh
fryzjerzy z reguły obcianają zniszczone kńcówki. Było dbac o włosy, to byś nie miała problemu. Mi zawsze ścinaja jakieś 2-3 cm.

ja dbam! szampon, odżywka jedwab! i nic. nie moja wina ze mam takie delikatne wlosy. jestem chyba najbrzydsza z calej klasy ratunku! ja sie zabije, nie mam po co zyc. jeszcze sie matka na mnie wydarla bo mi sie nie podoba. nie moze mi sie nie podobac? ja sie zabijam. stracilam zycie, juz jestem z gory skazana na porazke. to sie we mnie zbieralo od bardzo dlugiego czasu a teraz jak sie zobaczylam w lustrze to po prostu juz nie moglam nie wybuchnac. jestem brzydka glupia, dostalam dzisiaj jedynke. wiec po co ja mam zyc?