Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollka1981,

zdradzi mnie,mamy 2 dzieci,nie wiem co dalej

Polecane posty

Gość ollka1981,

chce sie zemscic zatruc mu zycie by poczul jaka wyrzadzil krzywde ale jak,przepraszal i mowil ze nigdy wiecej,,zdradzil mnie 4 razy z dziwkami,nakrylam go zapomnial skasowas sms,,czy ktoras to przezyla co mam zrobic..nie mam dokad isc narazie nie mam pracy

Gość mieciu_30000
to siedź w domu i nie podskakuj, patologia

Gość ollka1981,
nie nie jestem patologia ,jestem zadbana ladna szczuplutka dziewczyna,normalna..serce mnie boli nie wiem czy wybaczyc bede potrafila...chce sie jakos zemscic by dotarlo do niego to co zrobil

Gość bbbrooodekla
idz do roboty. Jak nie bedziesz miala swoich pieniedzy nie odejdziesz od niego przeciez, bo jak przetrwasz? a jak zdradzil juz 4 razy to i 5 i 10 spróbuje.

Gość ollka1981,
jest ktoras w podobnej sytuacji/?myslicie ze zawsze jest regula ze jk zdradzi 1/2/nawet 4 to zdradzi ponownie jak go nbakrylam i zarzekal sie ze wiecej tego nie zrobi!!?

Gość maybelineNY
poznalam fajnego faceta w necie,spotykalismy sie,byl sex,okazalo sie zonaty i dziecko...podobno za wczesnie sie ozenil i zaluje,faceci to chuje

Gość ollka1981,
czy sa faceci co nie zdradzaja? Chyba nie,kurcze zaczelo nam sie kladac a on wszystko zepsul,,jak moge sie zemscic,

Gość poipoy
zdradz go tez

Gość kesha989
łatwo napisac ze to kobiety to kurwy,nie wiesz co im sciemnial,co o sobie mowil :(

Gość ollka1981,
no wlasnie boli mnie to cholernie,nie wytrzymam juz pomozcie co mam zrobic

Gość z tego co wiem,.,.
zdecyduj się czy chcesz z nim być, jedno odradzam, nie mścij się, bo zdradzisz go i co ci to da? będziesz się czuła jeszcze gorzej,kurczę szkoda mi cię bo widać że jesteś wkur.. ale chyba musisz najpierw ogarnąć i uspokoić a potem o tym wszystkim na chłodno pomyśleć.

Gość abrakadabra33
A to rzeczywiscie denna sytuacja. Nie wyglada zeby sie chcial poprawic. Nie mozesz wrocic do rodzicow?