Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ło joj joj

Jak słyszę imiona...

Polecane posty

Gość Ło joj joj
Tak, całą noc nad nim myślałam. :D

Gość .......Sorella......
No pewnie ze w pracy tez bym ucieakala w prace jakbym musiala z taka zgorzchniałym babiszonem w domu siedziec, kurwa 16 godzin bym robila aby tylko nie byc w domu

Gość szkoda czasu dla ciebie idiotk
Moj tez, ale nie rzucam jadem na prawo czy lewo, ze jak ktos da na imie inaczej to juz zle.

Gość Ło joj joj
No okej, ale powiedzcie mi czemu akurat Julia? Nie przeszkadza Wam to, że tego jest tyle?

nie wiem czemu ale imie Daniel to z takim cwelem mi sie kojarzy

Gość japikole
Mi niedobrze jak słysze Julka. Niedługo będzie cała Polska Julek. To imię bardzo dawno temu bardzo mi się podobało, a teraz nie mogę go słuchać. To działa na zasadzie nieustannie puszczanej piosenki w radiu.

Gość Ło joj joj
Z tym Danielem żartowałam. :D Nie będę tu podawać imienia mojego dziecka. Ważne, że nie jest Brajanem, Julianem czy innym Wiktorem.

Gość szkoda czasu dla ciebie idiotk
Sorella-ja tez nie wiem czemu? Lepsze juz niz Kacper, ale tak naprawde niech sobie kazdy nazywa jak chce....

TAAAAK bo jest pewnie Majkelem :)

Gość Ło joj joj
Japikole no dokładnie. Cały czas się zastanawiam co kieruje tymi durnymi babami, żeby po tylu latach popularności imienia Julia nadal je nadawać. Przecież to się naprawdę rzygać chce.

Gość Ło joj joj
Nie jestem żałosna, żałosne są te wszystkie matki biegnące owczym pędem za modą.

a nie mozesz zakuta idtiotko zrozumieć ze KOMUS MOZE SIE PODOBAĆ!!! i nikogo nie bedzie interesowalo czy tobie sie chce rzygac czy nie

Gość japikole
Ostatnio jak byłam na mszy to dwie Julie były chrzczone. Później z jeszcze dwiema spotkają się w klasie i git. :/

tak samo jak w latach 80-tych popularne byly imiona Anna, Malgorzata, Katarzyna w mojej klasie bylo ich pełno i jakos nikomu tyo nie przeszkadzało na placu zabaw co druga byla Kaska

Gość Ło joj joj
Nox a czy doczytałaś, że żartowałam z tym Danielem? Moje dziecko nie ma tak na imię, jednak nie mam zamiaru ujawniać tu na forum jak się nazywa. Jak chrzciłam mojego synka to też same Julie i Oliwie były.

przekomiczny obraz , zona czekajaca na meza , ale musisz byc dewotka zeby dziecko odtracic bo sie nazywa julita czy julia i od razu przestaje Ci sie podobac . Ciekawa jestem jak mezusia bralas to tez patrzylas na imie? jak tak to jestes tepa a od takich ludzi trzeba stronic :) zdaje sie kobieta ma meza dziecko , a taki z Ciebie pustak NOX dobrze napisala , krytykujesz a nie masz sama sie czym pochwalic .. zenada

Na temat gustow i smakow nie dyskutuje..... Kazdy ma prawo nadac takie imie, o jakim marzy dla swojego dziecka, coz jest moda , jest sezon, sa filmy, ale tak bylo i bedzie. Jedni chca oryginalnosci , a inni po prostu tak wybieraja . Nic nam do tego. Jasne troche dziwnie jak na wsi zabitej dechami sa Keviny czy Brajany, ale i to mozna przezyc, co do popularnych imion , ktore wymienilas, sa to po prostu imiona ponadczasowe. Julia , Jakub , byly sa i beda sie podobac. Uwazam ,ze twoje poruszenie jest nie na miejscu, lepiej zalmij si eczyms pozytecznym, a jak ni emasz ochoty rozmawiac z kim, ze wzgledu na to jakie imie dal swojemu dziecku, to juz tylk swiadczy o tobie samej.....

ale dlaczego nie chcesz ujawniac??? bo nie ma co ujawniac, masz w domu jakiegos hektora i sie kurva wstydzisz w wymyslec nie potrafisz. zenujaca jestes. sama nie lubie popularnych imion, ale przynajmniej cos reprezentuje soba a nie hipokryzje jak ty.

Gość a ktorymi matkami chcesz gadac
mody na imiona były zawsze. Kiedys Maria, Jan, Józef, potem Bożena, Jerzy, czy Agata, Joanna, zawsze Anna, Michał - mozesz rzygac, ale tak jest, te imiona sie ludziom wydaja ładne, albo sie miło kojarza, dlatego je nadaja, ich prawo ( tak jak twoje do rzygania)

autorce raczej chodzilo ze sa to imiona z pierwszej 10 ktorych wszedzie jest pelno i naprawde az sie niedobrze robi od koljenej Julki... oostatnio jakś nauczycielka pisala ze w klasie jest 7 Julek, a w innych klasach nie lepoij po 5 a reszta to Oliwki itp

"Moje dziecko nie ma tak na imię, jednak nie mam zamiaru ujawniać tu na forum jak się nazywa." wstydzisz sie, czy moze boisz, ze imie twojego syna zostanie uznane za wiesniackie??

mam, ale niewazne przeciez nie o tym jest temat. jak pisalam mam Ofelie, kolejna bedzie Scarlet. wyrafinowane i piekne imiona, wyjatkowe. a ze chce miec 4 dzieci to imion dalszych jeszcze poszukuje, ot tak nie wybieram. jak widzisz nie jestem hipokrytka a ty nie masz czym sie pochwalic...

Gość Ło joj joj
Wy się tu uruchamiajcie, a ja i tak zdania nie zmienię. A imienia dziecka nie mam zamiaru podawać, bo nie o nim tu mowa. I nie jest żadnym Hektorem.

Gość a ktorymi matkami chcesz gadac
nie musisz dawac imienia swojego dziecka, ale rzuc kilkoma, ktore uwazasz za wlasciwe,