Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

co sądzicie o Rasistach?

Polecane posty

Gość vbnghjdtyj
maja zryte berety

Gość gtfrhgthh
czyli co sadzimy o tobie-rasisto na pokaz? jestes zalosny

Gość :) gdzie jest śnieg ??
Nic nie mam do murzynów, afroamerykanów, odmiennych narodowości, kultur, religii, 'żółtków', mongolskich siekaczy wełny, ale Niemców i wyznawców Jehowy to ja kurna nie trawię

Gość ależ ja go lubię...
powiedziałeś co wiedziałeś a teraz wypierdalaj w półszpagatach.

Gość gtfrhgthh
nie jestem rasista, aczkolwiek uwazam, ze pewne rasy i pewne kultury sa gorsze. musze ci powiedziec, ze to zdanie jest logicznie sprzeczne 🖐️

Gość KASiaczekasia
ja jestem tylko uprzedzona do cyganow,bo mnie okradli 3x

Gość kesha989
mam pytanie do autora,bez urazy,jestes gejem?

Gość ja spełaniam wymagania
jestem rasistką

gtfrhgthh - nie jest sprzeczne. kwestia interpretacji, i co uwazamy za rasizm. moge powiedziec ze sa rasy lepsze niz ta do ktorej ja naleze. ale tez i sa gorsze. nie czuje sie wiec najlepszy ze wzgledy na rase.

Gość grrrr............
Rasisci to ludzie znajacy dobrze zycie... ot co :P !

Rasista to ktoś co chce np. karać czarnuchów za to że są głupi:classic_cool:.Ja aż tak daleko się nie posuwam-wystarczy czarnuchów wysłać do obozów pracy aby wiedzieli co robić:classic_cool:.

Gość hjsghghdfs
nareszcie sie wypowiem: - nie trawie swiadkow Jehowy, - Arabow i inteligentow pierwszego pokolenia. szczerze i prawdziwie! Murzyni itd. moga byc.

Gość grabarz marian
było kilku żałosnych gości w historii kafe, ty wertyp wybijasz się jednak na prowadzenie. Jesteś debilem, frustratem i chodzącym odpadem :o

Gość to zależy co rozumiesz pod
pojeciem rasista czy jest to osoba ktora czuje spory niepokoj na wiesc o tym ze do jej kraju w wyniku powiedzmy niepokojow na bliskim wschodzie przyjedzie spora grupa imigrantow dorastajacych w zupelnie innym kregu kulturowym, a co za tym idzie charakteryzujacych sie diametralnie od niego rozna mentalnoscia, i nie wierzy w mozliwosc ich skutecznej asymilacji czy raczej osoba ktora odmawia murzynom prawa do nazywania siebie ludzmi i jest przekonana ze nalezy skatowac do nieprzytomnosci kazdego czarnego ktory osmielil sie przejsc ulica ich miasta

Gość gość
Co sądzę o rasistach ? Powiedziałabym ,że są to osoby chore psychicznie które najlepiej zamykać w wariatkowie i uczyć tolerancji prądem . Tak czytam opinie co poniektórych ludzi i przestaje wierzyć ,że są jeszcze normalni ludzie w tym chorym kraju. Jestem młodsza od połowy z was ,a bardziej toleruje innych niż wy . Przez takich pieprzonych rasistów to wstyd za granicą przyznać się ,że jest się polakiem!

Gość heheeheh
wszyscy tu mieniący się przeciwnikami rasizmu niech się przejadą np do Londynu i wlezą do sklepu przed murzynem, to jak dostaną zjebkę i wyzwiska od k***w to im przejdzie