Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apdakdaanialslsl

nigdy nie mialam orgazmu !

Polecane posty

Gość apdakdaanialslsl

witam, mam taki problem poniewaz sypiam juz dosc dlugo z moim chlopakiem ale nigdy nie czerpalam wiekszej przyjemnosci z seksu, ja potrafie go bardzo szybko zaspokoic.. zaciesniam mocno miesnie, widze jak mu wtedy dobrze lub probuje ustawiac sie pod katem zebysmy ocierali sie w srodku.. mowil mi ze jestem najlepsza.. dla mnie zbyt dlugi seks jest bolesny, nie mialam nigdy orgazmu i szczerze to ciesze sie ze on szybko konczy bo potem juz mnie tylko boli.. dlaczego tak jest :(? problem raczej nie lezy w nim a we mnie poniewaz mialam seks z innymi partnerami i bylo tak samo

Gość apdakdaanialslsl
dodam ze chyba mialam zapalenie pecherza.. jak nie wymyje miejsc intymnych zaraz po stosunku to jest tragedia ! i dodatkowo musze uzyc clotrimazolum i wtedy jest ok.. ale bez przemycia sie to jest straszny bol :(

bo kobieta musi orgazmu sie nauczyc, a faceci z ta umiejetnością się rodzą... zatem jeszcze nie opanowałaś tej umiejętności..

Gość apdakdaanialslsl
powtarzalam mu ze czesto kobiety orgazm maja dopiero po 30.. ale czy to musi bolec ? kiedys tak nie mialam teraz za dlugo nie moge bo mnie wiecej boli jak sprawia przyjemnosc jak wiec sie tego nauczyc?

Gość apdakdaanialslsl
up

Gość No właśnie!
A ja kiedyś miałam. Pochwowy też.. Już jakieś 2 lata nie mam.. :( nie wiem dlaczego:(

Gość apdakdaanialslsl
no to teraz Kobiety powiedzcie jak to robicie i czy to normalne ze to jest bolesne ?

Gość apdakdaanialslsl
stosunek bo orgazm to chyba mi nigdy nie dochodzi:/

no to nie jest to normalne.. tez mnie boli czasami, czasami nie.. i wybieram sie już od kilku miesięcy do lekarza i jakos zajśc nie mogę :P ale powinnas pójść, to może być np. nadżerka..

Gość apdakdaanialslsl
bylam u ginekologa, nic nie stwierdzil, podejrzewalam zapalenie pecherza bo mnie bolalo przy oddawaniu moczu potem po stosunku no ale dal jakas masc tabletki troche przeszlo ale z seksem dalej problem

Gość apdakdaanialslsl
hehhe dziwnie to zabrzmialo.. jak mam sie leczyc jak bylam u lekarza nic nie stwierdzil.. :(

Gość Lejdi srejdi
Może podczas stosunku nie jesteś wystarczająco nawilżona? I przy ocieraniu Cię boli.. też tak miałam kiedyś, potrafiło mnie masakrycznie boleć, pamiętam czasy kiedy po dłuższym stosunku bolało mnie tak, że mój ukochany nachylał się nad moją malutką i w nią dmuchał żeby tak nie piekło hehe :D a tak bardziej na serio, to jakoś teraz już tego nie mam, a jeśli już to bardzo rzadko. Też kiedyś długo nie mogłam się w kochać w pozycji na jeźdźca, bo bardzo mnie bolało, a teraz mogę na spokojnie.

Gość apdakdaanialslsl
wydaje mi sie wlasnie ze to problem tego nawilzenia.. jednak czasem jestem nawilzona ale po dluzszym stosunku musimy przerwac bo juz mnie boli czasem tez mnie boli bo wchodzi jakby za gleboko, zbyt gleboka penetracja dodam ze problemem nie jest to ze moj mezczyzna ma za duzego poniewaz jest w normie.. w duzej mierze chodzi o suchosc ale czasem naprawde bylam nawilzona i i tak bolalo

A ile masz lat, i co najważniejsze, od jakiego czasu współżyjesz? Bo ja od ponad 3ech lat, i dopiero jakoś od połowy roku czerpię z seksu wysoko satysfakcjonującą przyjemność- i jest coraz lepiej.

Gość apdakdaanialslsl
20 lat wspolzyje jakies 1.5 roku ale dodam ze dosc czesto bo czasem nawet pare razy dziennie

Gość dajesz się ruchać
po kilka razy dziennie choć masz z tego tylko ból? :o

Gość apdakdaanialslsl
nie mam z tego tylko bolu tylko po jakims czasie musimy konczyc bo zaczyna bolec .. od razu nie boli

Gość _casablanca_
No to kupcie sobie jakieś nawilżacze.. Albo niech cie tak wypieści że nie bedą już potrzebne, długa gra wstępna itd !, 5 roku to trochę krótko moim zdaniem aby nauczyć się przeżywać orgazm, ale znam to bo ja współzyje ok 2 lat i orgazmu jak nie było tak nie ma :( Ale jest coraz lepiej :) Orgazm mam tylko podczas jego pieszczot, podczas seksu nie, ale cały czas ćwicze i się nie poddaje hehe. Wiec bądź dobrej myśli :) A powiedz, chodzi ci o orgazm pochwowy czy łechtaczkowy? Bo jesli ten pierwszy to możesz sobie jeszcze długo poczekać, łechtaczkowy jest łatwiejszy do osiągniecia, spróbujcie na jeźdzca, tylko oczywiście wcześniej musisz pozbyć się tego bóul..

Gość _casablanca_
miało być 1, 5 roku**