Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gadzina88

POMOCY!!! PRAKTYKI ;/

Polecane posty

Witam, czy mozecie mi pomóc? Muszę wypełnić dziennik praktyk. Praktyki "odbyłam" w gosp. agroturystycznym. Nie mam pojęcia co wpisać :( oprócz sprzątania pokoi dla gości, co tam można jeszcze robić? Pomóżcie mi, wymyślcie coś. Może też dotyczyć hotelu. Błagam... cokolwiek... P.S. ...to chore, że człowiek codziennie chodzi do pracy z wywalonem jęzorem goni nie wiadomo za czym a jeszcze Ci utrudniają i wymyślają na studiach zaocznych praktyki. ;/

Gość biot
Konkrety: ścielenie łóżek, oprowadzanie po okolicy, organizowanie pieszych wycieczek tudzież konnych, podawanie posiłków itd. Co ty studiujesz, że masz jakieś dzienniki praktyk do wypełniania? U mnie nie ma takich głupot.

Gość Beżowa
Słuchaj od uczelni zapewne dostałąś (powinnas dostać) PROGRAM PRAKTYK, a w nim wyszczególnione punkty czym powinnas zajmowac sie na praktykach. Potem tylko przepisujesz po kilka punktów pod jakąś datą. Ja np nie pisałam 7lipca - czynność pierwsza, druga, trzecia, tylko, żeby było łatwiej i szybciej np 1-7 lipca czynnosc pierwsza druga trzecia, 8-14 lipca czynnosc pierwsza, piąta, szósta (wiesz trzeba pomieszać trochę te punkty z programu, dodać coś od siebie i tyle:)

Turystyka i Rekreacja, nie macie dzienników praktyk? Hmm... to jak Wam to zaliczają? U nas właśnie na podstawie tych dzienników.

Gość biot
U mnie zaliczenie jest na podstawie planu praktyk (do odbioru w dziekanacie), który jest w formie tabelki tj. po lewej czynność, którą student ma wykonać (np. "elektroforeza w żelu agarozowym"), a równolegle po prawej podpis lub pieczątka i parafka opiekuna praktyk, który w ten sposób poświadcza, że wykonałam daną czynność.