Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjfmfkirmk3i

czemu ludzie są tacy niemili,rozczeniowi i bezczelni:/

Polecane posty

Gość lkjfmfkirmk3i

takie czasy?

a ja mysle ze swoj do swgo ciagnie - sa tacy co to zawsze na "wredoty" trafiaja jak i tacy ktorzy nigdy wredoty nawet nie widzieli z bliska;-)) ale chocby na tym forum widac straszna frustracje u innych, i te wyzwiska;/

Gość kazdy popełnia
nie masz racji, nie zawsze masz wpływ na to z kim masz do czynienia i prędzej czy później spotkasz takie żałosne, sfrustrowane i niedowartościowane osoby na swojej drodze

Gość lkjfmfkirmk3i
l,

Autorko masz chyba na myśli Polaków. Jeżeli chodzi o obcokrajowców to nigdy nie trafiłam na chama.

Gość kazdy popełnia
i albo Cię zniszczą albo tylko nadszarpną twoje poczucie wartości

Gość A prawda jest taka, że...
Nierówność społeczna, niesprawiedliwość, brak szans na rozwój już na starcie, brak wiary w lepsze jutro, niepewność, zbyt duża przepaść w skali zarobkowej 700/30 000, wykorzystywanie pracowników, brak poczucia bezpieczeństwa i stabilizacji, dyskryminowanie przez rząd klasy średniej oraz biednych, nie kończąca się pogoń za pieniądzem,

Dlaczego? Z nudów, z braku zajęcia, z samotności, z poczucia wyższości... Niektórzy lubią czuć się lepszymi, niż inni...

będzie coraz gorzej, Już jest źle, szczególnie w dużych miastach, takiego chamstwa i wręcz "wulgarnej" pewności siebie jak u niektórych to jeszcze nigdy wczesniej w życiu nie widziałem. Jak ktoś dobrze wygląda lub ma kupę forsy to to wykorzystuje i chce dominować i brylować nad innymi. To jest są własnie kultura i obyczaje zachodu które tak kochacie.