Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentzik

POZNAM MAMUSKE...POKOCHAM. Samotne dziewczyny pisac.

Polecane posty

Witam Mam 20 lat,studiuje stacjonarnie .. Kierunek prawo. Mam swoje mieszkanie. Dostaje spore pieniadze od rodzicow na utrzymanie. Rodzice nie szczedza na nnie,mam co chce i kiedy chce. Wlasny samochod. Alkohol pije okazyjnie. Zamierzam skonczyc studia i otworzyc wlasna kancelarie. (nie obchodza mnie komentarze,ze jestem nierobem za kase rodzicow.Mam mozliwosc to korzystam) Znudzily mi sie zwiazki z niedojrzalyki dziewuszkami. Czas na zmiane. Chce poznac samotna mamuske do 33 lat ...Pokocham Ciebie i twoje dziecko. Stworzymy kochajaca sie rodzina. Pieniadze sa na mojej glowie. Drogie panie pisac.

Drogie panie ,prosze o posty. Mam nadzieje na mila rozmowe. Zapoznamy sie ,zaprzyjaznimy a moze kiedys bedziemy sie z tego smiac ,siedzac przy kubku cieplej herbatki w srogie listopadowe noce :)

Gość Eleniiiiiiiiiiiiiiiii
skad jestes?

Gość am*
jesteś nierobem za kase rodzicow.

Jak smiesz mnie wyzywac...Juz widze Ciebie w podobnej sytuacji,ze odrzucasz pomoc rodziny i robisz za 1200/mies. Glupota wielka jest niewykorzystanie zasobow ,jakimi moge operowac. To byloby marnotrawienie pieniedzy.

Gość Eleniiiiiiiiiiiiiiiii
NO EJ SKĄD JESTES?

Nie chce tego zdradzac elenii ,bo bardzo boje sie rozpoznania przez kogos. Wiem ,ze to glupie ,ale i tak sporo wymienilem.

Gość am*
Jak smiesz mnie wyzywac...Juz widze Ciebie w podobnej sytuacji,ze odrzucasz pomoc rodziny i robisz za 1200/mies. Glupota wielka jest niewykorzystanie zasobow ,jakimi moge operowac. To byloby marnotrawienie pieniedzy. Robię za trochę więcej, ale nie żyję na "garnuszku" rodziców