Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnkka88

Jakieś rady macie? pomóżcie,bo się załamałam na maxa!

Polecane posty

Gość nnnkka88

czuję się taka beznadziejna. skończyłam kosmetologię i szkołę masażu. Mam kupę szkoleń. Nie mam pracy,bo pracowałam w 4 różnych gabinetach i wszędzie dostawałam marne grosze 0d 600-1000zł. Byłam wykorzystywana i poniżana. Myślałam o własnym biznesie, ale okazuje się,że jest lipa,bo opłaty za lokal, zus itp. i albo się dokłada,albo wychodzi się na zero,albo zarabia się jakieś 500zł i to jeszcze w jakim stresie człowiek musi żyć. Przez to,że we wszystkich gabinetach traktowali mnie jak gówno, mam dość i boję się zaryzykować w 5 salonie. Myslałam,żeby się przebranżowić, ale nie mam pomysłu na co i czy po tym będzie praca :/ Za granicą byłam, ale też nie wyszło. Kurwa...co jest ze mną nie tak?? za co się wezmę to wszystko się pieprzy :/ Znajomi, pracują, kupują mieszkania i mają dobrą pracę i zarabiają konkret. A ja ciągle dno!

Gość karlunia taka jak ja...
ja co nie pomogę,bo sama nie wiem co robić ze sobą

Gość kinderpartyy
:(

Gość nnnkka88
upupupu

Gość nnnkka88
spadaj.zboczencu

Gość nnnkka88
ludziska co robić????? :(

Gość ja tezz po kosmetologii
A z jakiego jestes miasta? Ja tez skoczylam kosmetologie i nie jest tak zle ;) jest duzo ogloszen, trzeba szukac, moze w koncu trafisz na fajny gabinet w ktorym dobrze sie zarabia. Nie poddawaj sie i szukaj dalej, pamietaj tez ze jestes kosmetologiem po studiach, szukaj pracy w dobrych gabinetach i spa a nie w malych do robienia henny ;)

Gość nnnkka88
no właśnie pracowałam w tych rzekomo EKSKLUZYWNYCH SPA i gabinecie medycyny estetycznej. a skąd? z warszawy. Powiedz mi jakie masz zarobki i po ile godzin pracujesz? przepraszam,że pytam,ale chcę zobaczyć jak to wygląda u innych

Gość nnnkka88
nie wiem...może Tobie w życiu się udało i masz jakąś radę dla słabszych psychicznie,albo jakaś podpowiedź odnośnie tego co dalej

Gość ja tezz po kosmetologii
Ooo, z warszawy to faktycznie... Ale moze sprobuj jeszcze , moze sie uda, niczym nie ryzykujesz... Jezeli faktycznie to lubisz... Bo jezeli nie to szukaj gdzie indziej :)

Gość nnnkka88
ale powiesz ile zarabiasz i czy masz procent? bo jeżeli wszyscy tak kiepawo to seryjnie zmieniam zawód :/

Gość my secretttt
No ja w tej chwili nie pracuje akurat, zaczynam sie rozgladac za praca :classic_cool: ale wiem ze czesto jest ten procent, slyszalam ze zarobki sa rozne, wlasnie od tych minimalnych do kilku tysiecy. Chyba zalezy to tez od obrotow salonu.

Gość lolittka261
o kilku tysiącach to raczej mogę zapomnieć :P

Gość nnnkka88
MY SECRET- a myślisz o własnym biznesie?

Gość my secretttt
Tez mysle... Nie wiem czy jeszcze teraz ale kiedys napewno :)