Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKANDAL !!!!!!!!!!!!!

Dlaczego kobiety dyskryminują facetow ?? DLACZEGO ??

Polecane posty

Gość SKANDAL !!!!!!!!!!!!!

Jestesmy poniżani non stop. OStatnio chcialem isc z laską do jednego klubu i co ? :D ja musze bulic 50ojro, a ona wchodzi za darmo..wszystkie panny za free wchodza a faceci..zalezy od wieku , mlodzi do 30stki 50 ojro, starszi 80 :O SKANDAL W pracy tez kobieta woli zatrudnic kobiete niz faceta !! a facet... kobiete zeby ja potem bzykac ! Faceci sa dyskryminowani, wystarczy cos zlego powiedziec na kobiete a one juz z gębą ze jest rownouprawnienie albo straszą sądem .. ojojoj co sie porobilo

Gość sliweczka...
biedaczek no...:P

Gość jadgvajvgad
a wolałbyś się bawić w klubie z samymi facectami? Jestem kobietą i w życiu nie dałabym złotówki żeby wejść do jakiegoś zasranego klubu, pewnie takich kobiet jest więcej dlatego muszą zrobić za free bo nie chcą płacić

Kobiety wchodzą do klubów za free, bo przyciągają facetów. To one są tu krzywdzone, bo traktuje się jako atrakcję. A facet, który uważa że mężczyźni są dyskryminowani to pierdoła.

Gość noooo fakttt
i na dodatek bezpłatnie rodzą w szpitalach , a z facetów zdzieraja podatki aby te porody zapłacić, my faceci chcemy uprawnienia i też żeby nam płacili za nasze porody........jak ma byc po równo to po równo

Gość noooo fakttt
Chcemy rodzić dzieci....bezpłatnie w szpitalach

Gość TAK JAK SLOWNIK
A po Ch.... dziadek z laską włazi do klubu? :-P