Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powróciłam znów

mam problem i potrzebuję rady, facet ogłasza się na portalach erotycznych

Polecane posty

Gość lalanan
uciekaj jak najdalej od niego.pare lat temu mialam podobna sytuacje.dla niego zostawilam swojego faceta.na poczatku zapewnial jak kocha i ze tylko ja do konca juz.dzielila nas duza odleglosc(mielismy juz zaplanowane kiedy do niego sie przeprowadze)gdy bylam u niego zauwazylam ze cos jest nie tak kryje sie z tel i ze ma inne konto na skype(ktorego ja nie mam)po powrocie do domu niby nadal bylo ok ale ja juz podejzewalam zalozylam lipne konto na skype i go zaczepilam.oczywiscie pisal ze jest sam ze szuka kobiety tej jedynej itp.przezylam to bardzo.jak sie pozniej okazalo mial profile pozakladane na przeroznych portalach randkowych i erotycznych.na poczatku bylo mi bardzo ciezko ale dzisiaj dziekuej bogu ze w czas to wszystko wyszlo na jaw i ze nie zmarnowalam sobie zycia.dzisiaj jestem szczesliwa mezatka i mama :) . tak wiec moim zdaniem powinnas umowic sie z nim na to sptkanie jako inna dziewczyna.wtedy zrobisz mu niespodzianke.wygarnij mu wszystko i kopnij w dupe.dla takich kurwiarzy szkoda swoich nerwow i czasu

Gość powróciłam znów
chcę właśnie tak zrobić żeby się spotkać, na ile w ogóle on się wybierze, rozmawiałam z rodzicami, nie podoba im się to ale powiedzieli żeby nie podejmować pochopnych decyzji i podejść do niego jak do kumpla i poobserwować aha i nie jestem gówniarą a to że rozmawiam z rodzicami to czyste wychowanie, jak chce to mówię jak nie to nie

Gość powróciłam znów
lalanan- jak to się zakonczyło?