Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powróciłam znów

mam problem i potrzebuję rady, facet ogłasza się na portalach erotycznych

Polecane posty

Gość powróciłam znów

na samym początku znajomości znalazłam foty jakiejś dziewczyny, zapytałam kto to, skłamał że nie wie, kazałam pokazać pocztę gg i tele przeżyłam szok obiecał że to sie nie powtórzy ostatnio się często kłócimy o bzdury i w piątek poprosiłam o pokazanie telefonu, bo coś wzbudziło moje podejżenia, nie chciał pokazać, w koncu pokazał a tam jakieś erotyczne sms i mówi że raz wysłał i wciąż przychodzą chciałam zobaczyć gg i pocztę, nie pokazał, powiedział że nic nie jestem warta, że mu nie ufam, że nie chce takiej dziewczyny i woli być sam do końca życia ... złamałam hasło do gg, ale archiwum było wyczyszczone weszłam na historię przeglądanych stron same randkowe portale i erotyczne portale spisałam adresy i w domu się zaczęłam logować na to wszystko ogłasza się że jest samotny, pisze różnym dziewczynom komplementy, że jest zainteresowany seksem i cichym flirtowaniem myślałam że zejdę na zawał powiedziałam mamie i teraz mam pytanie, co byście zrobiły? jestem zrozpaczona, zakochałam się strasznie założyłam konto i na jednym z nich napisałam do niego jako że chcę się spotkać i teraz nie wiem, poczekać co napisze czy pojechać do niego i po prostu to zakończyć, wziąść jego mame i jego i pokazać to wszytko? w sobotę jest panienski jego siostry, nie wiem czy iść, on jest świadkiem więc wogole jak się bawić na weselu z takimi wiadomościami, pozatm za 3 tyg ma ciężką operację gdzie będzie potrzebiował spokoju żeby się nie pokomplikowało wszystko obraca przeciwko mnie i wychodzi to tak że jestem za wszystko winna a on cacy prosze poradzcie coś

Olać. Zerwać wszystkie kontakty. Facet jest uzależniony. Nie daj sobie wmówić że to Twoja wina. Takie portale to już zaczątek zdrady. Chcesz być z kimś takim>? Zastanów się 10 razy czy warto.

tu się nie ma nad czym zastanawiać nawet i rada jest oczywista definitywnie należy zakończyć znajomośc z tym psycholem

Gość dxfdfdxf
zerwać z takim obo on z tym nie skończy. Po co masz sie meczyc i stresować i po co un licha jego matke w to wplatywac. On jest dorosly i nic zty, nie zrobi, myslisz ze mama mu wybije z glowy erotisze portale?

Gość ludwiczka 26
po co ta matka? olej gościa, to czub i zboczeniec, zawsze będzie kogos miał na boku, w wirtualu albo realu, porażka

Gość danka szklanka_
kolejna tępota, która nie wie co zrobić

Gość dxfdfdxf
a co kogo obchodzi matka debila. uciec od toksyczn ych ludzi i juz

Gość powróciłąm znów
na to wychodzi że każdy facet jest taki sam moj ojciec i moj szwagier to tez niezle gagatki były, a teraz takie milusie mężusie że az się wierzyć nie chce

Gość zapytankoo
czy wy tak szybko naprawde potraficie zakonczyc zwiazek?

Gość powróciłam znów
chce by się na koniec zbłaźnił przed mamą, może inną pannę uratuję