Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie o pieluchy

Przeciekające pampersy? Miała któraś z Was ten problem?

Polecane posty

Dziewczyny od tygodnia mojemu 5mies. synkowi przeciekają oryginalne pampersy. Nosi rozmiar 3 i przeciekają jakby górą- pajac ma mokry na brzuszku, nóżce, a pielucha jest pusta. Po jednym sikaniu już ma mokre ubranko. Kombinowałam z rozmiarem, kupiłam 4 i jest to samo. Pieluchę zakładam tak samo, siusiak w dół. Nawet dwie sąsiadki poprosiłam o pomoc, założyły i to samo. Wygląda na to, że moje dziecko jest jakieś niewymiarowe. Sąsiadka pożyczyła mi pieluszki biedronkowe, są super, ale mały dostał wysypki, więc pewnie jest na nie uczulony. Po huggiesach też wcześniej miał uczulenie

Gość taka beta to znak
u nas przeciekały od pewnego momentu pampersy właśnie. Przeszłam na huggiesy i było ok. Kombinuj z innymi pieluszkami.

Gość hf10
to kup pieluszki innej firmy

Gość hf10
może za luźno je zakładasz

A mi polozna kazala unosic mosznę i siusiaka w górke przy zakładniu pieluchy !!! U nas nie ma problemu - nie przeciekaja nawet całą noc ...

Bella ... hmmm mnie mówili, że w dół. No nic spróbuję tak za luźno nie zakładam na 100%. Raz nawet ścisnęłam mocniej niż powinnam, a dziecko i tak przesikane. Dlatego właśnie poprosiłam dwie inne mamy, żeby założyły kilka razy po swojemu i ciągle to samo A z innymi pieluchami będę próbować. Fajne są te dady, nie przeciekły, ale jest uczulenie

Gość hf10
fakt dada są fajne, nie przeciekają, ale moje też jest na nie uczulone

Gość tylko recznie i bez wirowania
super blog gdzie dziewczyna ocenia wszystkie dostępne pieluchy na rynku: www.dzieciowo.pl

też miałam podobny problem u syna około 4 miesiąca. Pampersy przeciekały, aż z nich zrezygnowałam. Po miesiącu przypadkowo znalazłam kilka sztuk i było już ok. Nie wiem, od czego to zależało. Pozostaje próbować inne, chociaż będziesz miała ciężko, skoro dziecko reaguje uczuleniem juz na dwa rodzaje