Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edyta_89

wózek jedo classic - opinie ;)

Polecane posty

cześć kobitki ;) powoli rozglądam się za wózkiem i bardzo mi się podoba jedo classic ale chciałabym usłyszeć Wasze opinie na temat tych wózków ;)

Gość motylekkolorowy
Miałam Bartatine i byłam bardzo zadowolona:) Wózek duzy, gondola jedna z największych w sensie i długosci i szerokości, ja miałam na pasach i pompowanych kołach więc prowadzenie to gratka nawet po zasypanych sniegiem ulicach. Tylko koła nam wyliniały - zeszło to sreberko bo jeżdzilismy nim po plazy czyli i w wodzie morskiej. Teraz mam wyprany, spakowany i czeka na kolejnego potomka:)

a spacerówka ? bo czytałam wiele i opinie są niezbyt dobre, że ciężka i nie wygodna . A gondolę wszyscy sobie chwalą ;)

Gość motylekkolorowy
Ja spacerówkę miałam do 1,5 roku i tez nie narzekałam. Potem kupilismy zwykła malutką.

Gość jedo bartatina
Ja ze swojego korzystam już rok i 7 miesięcy. Nie oszczędzamy go- sprowadzam go ze schodów, wprowadzam na schody, był 4 razy z nami nad morzem (koła moczyły się w wodzie morskiej), droga, którą pokonuję co najmniej 2 razy dziennie do najlepszych też nie należy. Prowadzi się lekko- polskie chodniki, śnieg, leśne ścieżki i piaszczyste nawierzchnie nie są dla tego wózka żadnym problemem. Mieszkamy w domu, więc nie mam codziennie problemów z wnoszeniem go, nie korzystam też z komunikacji miejskiej, samochód mamy w wersji kombi, więc w bagażniku mieści się bez problemu. Musisz wziąć pod uwagę wszystkie te opcje i zastanowić się czy to wózek dla Ciebie (Twojego dziecka w zasadzie :) ) Mam zamiar korzystać z niego jeszcze przez całą zimę- sporo czasu spędzamy na powietrzu, a duże spacerówki lepiej sprawdzają się w zimowych warunkach. Jest niestety jedno ale... pękły nam nity w stelażu... na szczęście wózek był na gwarancji i nie było problemu z naprawą

Gość ja jestem baardzo zadowolona
i polecam ten wózek. mam jedo bartatina na paskach i pompowanych kółkach. Córca ma już 2 lata i do tej pory babcia usypia ją w spacerówce :) A teraz w zasadzie czeka juz na kolejnego potomka. Kupiliśmy też lekką specerówkę typu parasolka do jazdy po mieście i do mojego użytku w bloku ( 4 piętro), ale jedo jeździ się o niebo lepiej- jak po maśle Pozdrawiam