Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkajoleczka87

prezent dla zapracowanej mamy

Polecane posty

Gość jolkajoleczka87

Potrzebuje porady, co mozna kupić na prezent zapracowanej kobiecie ?? Moja mama ostatino bardzo dużo pracuje nie ma w ogóle czasu na nic, nawet chyba sama zapomniała że ma urodziny za 2 tyg. Chcemy z siostrą zrobić jej takie mini przyjęcie niespodziankę przy kawie i torciku ale co z prezentem ?? Wszystkie pomysły mile widziane !!

Gość agebsno867
to może jakiś relaksujący zestaw do kapieli, jakieś olejki, kadzidełka takie rzeczy ?? fajny pomysł z niespodzianką, takie rzeczy zawsze najbardzizej cieszą

Gość powiem i ja .......
skoro mama jest taka zapracowana to może zafundujcie jej pobyt u kosmetyczki do tego jakiś masaż relaksacyjny np w sobotę na pewno ucieszy ją taki prezent

Gość blackswan_1980
też jestem za kosmetyczką, odpocznie sobie a jakbyście poszly wspólnie to już w ogóle super babski wypad. nie napisałas skąd jesteś, ale jak z okolic Warszawy to moge polecić salon ce-ce, sama tam byłam z koleżanką na takim wypadzie i było świetnie, w dodatku oni mają teraz nową siedzibę i naprawdę robi wrażenie, mam nawet linka do takiego wirtualnego spaceru: http://www.domoklik.pl/wirtualna-wizyta/ce-ce-beauty-clinic . W sumie nawet jak mieszkasz dalej to fajnie taki wyjazd do stolicy sobie zrobić.

Dobrze pisze blackswan_1980, wspolne popoludnie, kosmetyczka, fryzjer.... a moze kino + kolacja :)