Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyeeeej e565656

Czy kobieta lat 38 moze sie podobac starszym facetom

Polecane posty

Gość jasaan
Ja mam 36, a moja kobieta 39 i jest OK

Gość starszy niż młodszy facet
"z mlodszym raczej trudno zbudowac cos stalego" Nie obraź się, ale faceci w Twoim wieku to albo już zbudowali coś solidnego, albo przeciwnie, tak dużo zniszczyli, że nie jesteś w stanie im zaufać.

Gość Tomekk27
Hej ja mam 27 lat i podoba mi się kobieta która ma 33 lata jest szczupła i seksowna . Ubiera się świetnie . Jest zgrabna a więc często nosi leginsy i bieliznę która się nie odznacza i wygląda świetnie .

Gość czytam to wszystko i sie
zastanawiam na jakim świecie żyję. Tutaj tylko proste podziały w stylu: głupia dwudziestolatka z pięknym ciałem co to poleci na każdego od siebie straszego, bo można jej zaimponować wszystkim i mądra, doświadczona kobieta przed 40tką - tygrysica w łóżku, super kochanka, a do tego mądra, ustabilizowana i niezalezna. Czytam to i się zastanawiam dlaczego zatem widuję 20 letnie dziewczyny z celulitem i grubą doopą, czemu znam takie młode co to już mają niejednego kolesia na kocie odhaczonego, od wielu ich matki w wieku 40+ mogłyby się uczyć seksualnych technik, czemu znam kobiety przed 30tką ale już mocno zmęczone, zaniedbane, z dziećmi u boku, czemu znam też wiele mądrych, rozsądnych i bardzo dojrzale myślących i patrzących na świat młodych kobiet w wieku 25+ ? Dlaczego znam też głupie jak but i puste kobiety 40 letnie ? Czemu moi koledzą skarżą się, że ich dojrzałe żony to tylko pod kołdrą, po ciemku wyłącznie w dzień wypłaty ? Czemu znam kobiety po 40tce totalnie niezaradne życiowo, mało ambitne i uwieszone na wszystkich wkoło, bo same podobno nic nie mogą ? Czemu tych mądrych, seksownych dojrzałych kobiet w Polsce znam tak mało ? Przecież to podobno standard i większość? Przestańcie myśleć stereotypami i posługiwać się myślowym kliszami. Dlatego ja nie umiem odpowiedzieć czy jakaś tam kobieta w internecie, o której nie wiem zupełnie nic, może się komukolwiek podobać albo nie, tylko dlatego, że ma 38 lat. Jednemu może, innemu nie może. Wiek nie ma tu w sumie nic do rzeczy.

koncie ;)

Gość NB orange
jak to nie ma dojrzałych kobiet z klasą? a Marta z M jak Miłość? a doktorowa Lubiczowa z Klanu? :p o, proszę!

są dojrzałe kobiety z klasą i kasą ale jest ich pewnie tak samo "dużo" jak mitycznych niemal pięknych i ponętnych 20 latek. Reszta - to zwykła średnia, w żadną strone się nie wychylająca. Poza tym śmiem twierdzić, ze jak ktoś nie był fajny, inteligentny, z ciekawą osobowością w wieku 20 lat, to nie będzie miał tych przymiotów i za kolejnych dwadzieścia.