Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowyrozdział

KTÓRA Z WAS CHCIAŁABY ZARABIAĆ W BRANŻY BEAUTY

Polecane posty

Gość nowyrozdział

CZYLI ZOSTAĆ SPECJALISTĄ OD PIĘKNA. - jeśli jesteś niezadowolona z obecnej pracy - jeśli Twoje zarobki są zbyt niskie - jeśli wychowujesz dziecko w domu i chciałabyś czasem dorobić - jeśli choć przez chwilę widziałaś siebie jako specjalistkę od piękna - chciałabyś poznać tajniki kosmetyki profesjonalnej tylko dla swoich potrzeb - chciałabyś zaoszczędzić na usługach kosmetycznych - nie ważne w jakiej części Polski mieszkasz JESTEŚMY DLA CIEBIE ZDOBĘDZIESZ NOWY ZAWÓD W JEDEN DZIEŃ. NAJWIĘKSZA KORPORACJA BRANŻY BEAUTY PRZYGOTOWUJE PROJEKT DLA WSZYSTKICH DLA OSÓB TAKICH JAK TY. Specjalnie zaprojektowane treningi i nasi trenerzy pozwolą Ci zdobyć nowe umiejętności w zaledwie 1 dzień. Będziemy w największych Polskich miastach. PROJEKTY: - stylistka rzęs - stylistka paznokci - masażystka -wiele innych TO WSZYSTKO NA TĄ CHWILĘ. WIĘCEJ NIE MOGĘ ZDRADZIĆ. NIEDŁUGO PODAM ADRES MAILOWY DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH.

Gość Violette1991
a jakie sa haczyki???

Na tą chwilę za wiele nie mogę zdradzić. Mogę powiedzieć tylko, że nie będzie żadnych haczyków. Od stycznia rozpoczynamy. Jeśli planujesz kształcić się w branży beauty, a masz ograniczony budżet - poczekaj na nas:)