Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

super turbo

dzień chłopaka

Polecane posty

nie,jeszcze nie miałam czasu... dziś ostateczna możliwość zakupu czegoś :) ciągle myślę... czy jemu jakąś pierdołę czy sobie sexy jakieś wdzianko, które zaprezentuję w piątek marcjanna22: myślę, że nie powinien się obrazić :) choć zalezy ile ma lat... możesz mu wysłać smsa pt" Słodkie buziaki" ew jakiegoś mmsa z misiem, który trzyma kwiatka/ prezent

Gość marcjanna22
kup mu jakąś drobnostkę, to tylko dzień chłopaka a nie jakieś wielkie święto i do tego coś sexy, w czym mu się zaprezentujesz( jakiś striptiz czy coś :D ), mój lubi przebrania, np strój pielęgniarki ale u mnie na razie cienko z kasą więc będzie coś skromniejszego.. A co do życzeń to myślę że albo mu rano napiszę albo po prostu powiem że jestem zajęta cały dzień i nie mogę gadać, a wieczorem niespodzianke mu zrobię :P

Myślę, że mimo wszystko powinnaś jemu coś kupić, w końcu to jego dzień. :) A rzeczy typu bielizna to bardziej na rocznice. ;) No tak było mało miejsca a ja już trochę wstawiona byłam i miałam gorszą koordynacje. ;)

Dostanie czekoladę jakąą dobrą i tyle. Nie chce mi się wymyślać nie wiadomo czego. On mnie też nigdy nie zaskakuje i jakoś specjalnie nie stara :/

Gość lllebka2
A macie juz jakies propozycje prezentowe w tym roku ? Juz niedługo 30 wrzesnia wiec znowu trzeba o czyms pomyslec. Zajrzyjcie na wyjatkowyprezent.pl Tu macie do wyboru najróżniejsze prezenty.

Gość rrrrrybka
Oj juz widze ze przejazd porshe z pewnością spodoba sie mojemu facetowi. To rzeczywiscie jest super prezent. No i bedzie sie mozna pochwalic przed facetami.

Gość jjjki
No to ja wybieram tą przejażdżkę autem. Trudno, niech ma. W sumie nie jest to jakis wielki wydatek a z pewnością prezent sie spodoba.

Gość jaAnna_2
Teraz tez trzeba bedzie pomyslec poważnie o prezentach - mój chłopak ma marzenie o tablecie GOCLEVER TAB M703G . I chyba sie jemu dołoze.

Gość gość
faceci to duże dzieciaki, zobacz coś np. w media ekspert. tam mają fajne promocje na sprzęt. ostatnio jest coś fajnego z wymianą konsoli xbox na nową i do tego fifa czy coś. mój tam przebąkiwał że to takie super ;p