Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grenadiankaaa?

i co mam teraz zrobić????

Polecane posty

Gość grenadiankaaa?

Czekałam na żłobek 2 lata i dzisiaj dzwoni do mnie dyrektorka, że jest miejsce dla mojej córeczki. Jestem w szoku ponieważ nie liczyłam, że uda nam się w końcu doczekać ... po prostu straciłam już nadzieję... I teraz pojawia się pytanie czy czekać na przyszły rok na przedszkole( o ile się dostanie) ??????? córka nie mówi ( poza mama, baba, ga ga) i zastanawiałam się nad wczesnym wspomaganiem mowy ale skoro ten żłobek to może żłobek??? Co sadzicie? Jestem otwarta na wszelkie sugestie.

Gość a ile ma dziecko?
jw.

Gość grenadiankaaa?
25 miesięcy

Gość grenadiankaaa?
mimo wszystko boję się także tej rozłąki gdyż córka przez te 2 lata była tylko ze mną i sporadycznie z mężem.

Gość grenadiankaaa?
jeszcze nie pracuję gdyż technicznie nie miałam możliwości żeby iść nawet na rozmowę kwalifikacyjną więc wszystko przede mną. Mam ok dwa miesiące na znalezienia pracy ( warunek żłobkowy).

Gość a ile ma dziecko?
moje dziecko miało 2 lata i 5mies. kiedy poszło do żłobka. Zbyt wiele nie mówiło a w żłobku się rozgadało. Bardzo zadowolona byłam że posłałam do żłobka.

Gość grenadiankaaa?
w dużym mieście to znajdę"byle co" byle by tylko mieć zaświadczenie do żłobka a z biegiem czasu poszukam coś innego. Jestem tak zaskoczona, że nie wiem nawet co o tym myślec.

Gość grenadiankaaa?
na to "rozgadanie się " bardzo liczę bo wczesne wspomaganie rozwoju ( mowy) już totalnie by mnie wyokńczyło. Prze półtora roku młoda miała rehabilitację na obniżone napięcie i dwa razy dziennie przez cały tydzień chodziłyśmy na ćwiczenia. nie ukrywam, że było mi ciezko.