Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnlyYouuuu

DZIEŃ "CHŁOPAKA"... co planujecie? Jak umilicie ten dzień facetowi ;)?

Polecane posty

Gość OnlyYouuuu

Kobityyy ja wiem, że są denerwujący, czasem doprowadzają do szewskiej pasji, ale nie zapominają o naszych świętach, starają się, mają cieprwość dla nas i naszych fochów, dlatego postanawiam że w tym roku będę miła :P i zrobię mojemu 27 letniemu chłopcu;) miłą niespodziankę:D Jakaś fajna kolacja, teatr, prezent? Nie wiem, piszcie mi szybciutko jakieś fajne pomysły na uszczęśliwienie faceta :P ( Porady na temat - ubarwienia życia seksualnego - są zbędne :P)

ja mu strzele jakiegoś lodzika i niech się cieszy :P a serio.. to nie wiem, my raczej nie dajemy sobie prezentów, jesli już, to drobny upominek.. dla nas liczy się dzień spedzony razem z takiej okazji :) a za miesiąc ma urodziny, więc nie wiem, czy lepiej wiekszy prezent mu zrobić teraz czy na urodziny, jak radzicie?

A ja zgodziłam sie w ten dzień przyjśc do pracy na pół drugiej zmiany i nockę żeby koleżanka miała szansę być miła dla swojego chłopaka :) Mój facet ostatnio na nic sobie nie zasłużył i pewnie sie zdziwi że mnie w ten WIELKI dzień nawet nie zobaczy.