Gość Marek Garncarek Napisano Wrzesień 27, 2011 Witam, Chciałem, szanowni Państwo, zwrócić uwagę i zapytać jednocześnie. Zwrócić uwagę na narzędzia oparte na smart votingu. A zapytać o to, czy zgodzą się Państwo ze mną, że dzięki narzędziom smart voting możliwa jest frekwencja na poziomie ponad 90% (bez nakazu głosowania) oraz odzwierciedlenie w strukturze parlamentu, a zatem i w prawie (władza ustawodawcza) - struktury myśli, poglądów większości społeczeństwa. 90% - każdy się uśmiechnie, ale nawet ludzie, którzy nie interesują się polityką, interesują się zapewne np. ile za co zapłacą czy jakie są przewidziane kary za znęcanie się nad zwierzętami, etc., etc. Zatem mogą przecież odpowiedzieć na wybrane przez siebie, interesujące ich kwestie - i już na tej tylko podstawie wyświetli im się lista kandydatów, którzy uważają w tych kwestiach podobnie. Sam dużo poświęciłem, żeby taki portal powstał, ale nie chcę mówić - zaglądajcie nań. Chcę powiedzieć - zajrzyjcie na wszystkie tego typu narzędzia i wykorzystajcie te, które Wam najbardziej odpowiadają. Pozdrawiam, marek garncarek MójPolityk.pl Mail: marekgarncarek@mójpolityk.pl / marekgarncarek@mojpolityk.pl Tel.: 605 996 497 http://mojpolityk.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach