Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotany strasznie

Proszę o pomoc. NIe mam już siły

Polecane posty

taka żona 30 Autorze wierze ,że jest Ci ciężko ale uwierz mam też . Serce mi pęka jak patrze na męża , ale trudno . Wszystko moge mu dać , wszystko zrobić ale seks nie i tyle. Tak juz mamy kochamy całym sercem , ale tylko sercem . Wiem ,że to przykre ... masz swiadomosc swojego probllemu i mówisz trudno?:O koorwa masakra toż to egoizm w czystym wydaniu i jeszcze tekst ze nie ma szansy aby zrobił skok w bok!!!:O a powiedziałas mu to wprost ze tak masz i ma sie z tym uporać?? Że nie zmienisz tego bo tak ma pozostać hjak ty chcesz???dałas mu wybór??:O Mnie jakby tak partner powiedział, wybór byłby oczywisty on nie chce z tym nic zrobic nie ma ochoty walczyć wiec koniec:O Widac masz za duzo miodu w doopie bo jakby mąz przycisnął srubę i pokazał egoistycznie ze sam ma równiez potrzeby a nie łaził za tobą jak przysłowiowy kapec to bys zaraz poszukała sposobu na swoje libido. Miec swiadomosc że sie kogoś krzywdzi i to człowieka którego się kocha i nic z tym nie zrobić to nie tylko egoizm to ponadludzkie skurwysyństwo :O

trza sie wziasc w garść i nie poddawać się, schudnac mozna tylko trzeba chcieć dobra dieta + ćwiczenia i zobaczysz fajny efekt. dostosuj sie do rad a bedzie z Ciebie fajna dupa :)

największą jest dziecko, u mnie jak by nie było dziecka to bym sie rozstal. :kobieta przed ślubem to nimfa a po to juz porażka, potem pojawiają sie posty np mąż mnie zdradza itp. Jeżeli myślicie ze jak facet ma obrączkę i dziecko i juz jest wasz to jesteście w błędzie.

Zapytaj ją wprost, co sądzi o takim rozwiazaniu: "Skoro ona nie jest w stanie zaspokoić twoich potrzeb, to czy zgadza się, abyś znalazł sobie kochankę i zaspakajał je poza domem". Mam wrażenie, że jesteś za mało konfontacyjny. Postaw ją pod ścianą, żeby dowiedzieć się co jest grane.

dla mnie najbardziej żenujące jest to że dostrzega się problem lub partner nasz nam sygnalizuje że problem istnieje a taki/a jedna z druga uznaje taka jestem i już :O Jak mnie Panie Boże stworzyłes takiego mnie mosz:O Po to łączymy sie w zwiazki aby ewaluować zmieniać się dojrzewać i wzajemnie rozumieć, realizowac kompromisy i dzieki temu dojrzewać:O Jesli tak nie jest to po kiego diabła taki egoista ma męża/ żonę?? az się ciśnie na usta "bo tak kazali"??? :O

Domatore może i jestem za mało konfrontacyjny ale pójde za Twoją radą. Boję się tylko że jak ona powie to sobie znajdź to co wtedy? NIe chce kochanki....bo nawet jakby się zgodziła to w mojej głowie i tak będzie kłębiła się myśl że to tak czy siak zdrada...

jesli czegoś nie wiesz i nie czujesz to odadzam stawianie warunków. Zostaje ci jedno wsadzic sobie w drzwi i mocno je zatrzasnąc :P Przyjdzie taki moment kiedy poczujesz zejuz nie masz siły i że to co siedzieje wprawia cie w ponadludzkie przygnębienie wtedy bedziesz gotów na taki warunek bo bedzie się on łączył z potrzebmi jakie ma kazdy zdrowy normalny człowiek. Chyba bym zaczeła sygnalizowac że to potrzeba, którą niestety nie zaspokajam a to we mnie wzbudza.... i tu masz miejsce na wstawienie swoich odczuc frustracji emocji. Byc moze dla zony to mało wazna sfera zycia ale ona musi byc swiadoma jak wazna dla ciebie.

Gość Domatore
życie jest tylko jedno. Powiedz jej wprost, ze jak dalej tak będzie to rozwód. Po co masz sie dolowac itp ?

v34 już jestem przygnębiony na maxa. Sygnalizuje swoje potrzeby ale jakbym mówił do ściany. Często jest tak ze ona mówi że się poprawi. Po czym zawsze szuka wymówki.. Albo mówi że pokochamy sie w weekend po czym dostaje okresu i robiąc niewinną minę mówi że to nie jej wina. Chociaż zawsze wie kiedy dostaje i celowo planuje sex na kobiece dni.

wiesz czemu tkwisz w patowej sytuacji?? bo nie umiesz podjac decyzji. Nikt ci tu nie doradzi bo rozwiązanie problemu tkwi w tobie. To Ty masz problem sam ze sobą. Musisz sobie wreszcie odpowiedziec na pytanie jak wazny jest seks w twoim zyciu i na ile ustępstw mozesz iśc Ty. Nawet nie wiesz w czym tkwi problem takiego stanu rzeczy. Nie umiesz dociec co tak naprawde powoduje taki stan. chodzisz gderasz miałczysz a ona i tak sprytnie unika ciebie i ignoruje. Tak samo sprytnie unika zblizen dostajesz to na tyle by ona mogła mieć komfort spełnionego obowiazku a problem nie znika:P Żeby ona poczuła czym moze skonczyć się takie zachowanie z jej strony i chciec coś zzmienić musi sama poczuc sie mało komfortowo w danej sytuacji. Póki ona ma co jej jest niezbedne w zyciu nie widzi potrzeby zmiany tego dla ciebie. To są cechy osoby mało dojrzałej egoistycznej i bez empatii. to co wspomniałam wyżej "jestem jaka jestem" nie ma potrzeby sie rozwijac i wyszukiwac ulepszaczy na swoje zycie bo to dotychczasowe jej wystarcza. ma to co potrzebuje wiecej nie musi miec :P

fev: Foxy_Lady to po co z nim jeszcze jestes? nie rozumiem nie stac cie na to by odejsc i byc szczesliwa? Fev, stać mnie, odeszłam... nie mozna zyc obok kogos, kogo sie nie ma ochoty dotknąć i do kogo sie nic nie czuje. Męczylo mnie ciagłe wymigiwanie sie od seksu. A wracając do problemu autora: dlaczego radzicie mu odejśc, szukac kochanki, widac, że chłopak kocha żonę i chce o nia zawalczyć a chyba nie wyczerpal jeszcze wszystkich możliwych sposobów... Przypieranie żony do ściany: rozwód/kochanka albo seks, to kiepski sposób na osiągnięcie celu. Nawet, jesli ze strachu bedzie z nim sypiac częściej to nie bedzie tego robiła z fascynacją tylko z wstretem a to najprostsza droga do rozstania. Może ona ma jakis powód, że stroni od seksu a nie chce sie przyznac bo się krepuje.

Gość defau
autorze a z glowa u ciebie wszystko w porzadku???????????? bo mam wrazenie ze 5-ej klepki ci brak i masz malego :D

Rozumiem i szanuje, to, że nie chcesz stosowac takich radykalnych metod. Kochasz żonę i jesli tak jest jak piszesz, to jestes dobrym mężem. A dobry mąż moim zdaniem stara sie dociec dlaczego żona zbliżeń unika zamiast stosowac presje i szantaz emocjonalny, który do niczego dobrego nie doprowadzi. Za malo wiem, żeby Ci spróbowac poradzić cos konkretnego. Kiedys juz był podobny topic, facet miał ten sam problem, tez był dobrym mężem, starał się a ona nie chciala seksu, nawet pomyslałam czy Ty i tamten autor to czasem nie ta sama osoba :)

Gość defau
Foxy_Lady Rozumiem i szanuje, to, że nie chcesz stosowac takich radykalnych metod. Kochasz żonę i jesli tak jest jak piszesz, to jestes dobrym mężem. A dobry mąż moim zdaniem stara sie dociec dlaczego żona zbliżeń unika zamiast stosowac presje i szantaz emocjonalny, który do niczego dobrego nie doprowadzi. Za malo wiem, żeby Ci spróbowac poradzić cos konkretnego. Kiedys juz był podobny topic, facet miał ten sam problem, tez był dobrym mężem, starał się a ona nie chciala seksu, nawet pomyslałam czy Ty i tamten autor to czasem nie ta sama osoba/////////////////////////////////// yes to ta sama osoba ma topiki na ten temat chyba z 10 jakis psychol.

Gość defau
tu zostal przez kogos rozszyfrowany:D:D: 07:24 [zgłoś do usunięcia] seena tepy matole ile razy zakladasz ten sam topik, raz masz 30 lat raz 40 a byo i 50 ,raz masz dorosle dzieci i wnuki a dzisiaj syna 2 lata .o swojej zonie pisales takie swinstwa ze wniosek sie nasuwa ze sam zbokiem jestes. Pisales o zonie ze brat ja zgwalcil przed slubem,potem ze cie zdradza ze masz kochanki. Chlopie czy ty przy zdrowych zmyslach jestes????????? mnie sie wydaje podniecasz sie przy takich tematach,jestes starym obrzydliwym sliniacym sie zbokiem.zaraz wejde do archiwum i wkleje linki na tematy ktore pisales,rzygac sie chce stara swinio, juz raz ktos ci napisal ze zglosi twoje IP na policje ,kto wie co w twojej glowie siedzi moze jestes poszukiwany za jakis gwalt!!!!!!!!!!!!! bo normalne to nie jest CO ZA MATOL CHYBA NAPRAWDE SIE PODNIECA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Żadne to pocieszenie, ale przynajmniej nie jesteś z tym sam. Ja tak mam od 4 lat. Tyle, że już się nie domagam, nie zachęcam. Skończy się to rozstaniem, bo to nie jedyny problem w moim związku.

Zdruzgotany strasznie Foxy_LAdy widze że Ty mnie rozumiesz i podchodzisz do tematu z rozwagą. Dzięki. i w zswiązku z tym co?? problem rozwiązany?:O

Gość defau
TO TEZ TEN SAM AZUTOR PISAL PanLizak Witam, chciałbym się was poradzić w pewnej kwestii. Moja Żona ma niskie libido. Mówi że wogóle nie potrzebuje sexu, jak już dochodzi do czegoś ona zachowuje się jakby czuła do sexu obrzydzenie. gdzy próbuje z nią o tym rozmawiać ona mówi że tylko mi się zdaje. Chciałem jakoś podgrzać atmosferę żeby bardziej ją rozpalić ale ona nie chce się otworzyć, a jak już coś proponuje to ona stwierdza że wydziwiam. Jestem facetem o dosyć sporych potrzebach ale moja żona nie bardzo. Co mam zrobić żeby ją bardziej pobudzić. Dodam ze pochodzi z konserwatywnej rodziny i u niej w domu sex był tematem tabu :/. Proponowałem aby porozmawiała z ginekologiem o swoim libido ale ona mówi ze nie ma takiej potrzeby. Może któraś z was mi podpowie co mam zrobić... POMOCY..../////////////pod nikiem Pan Lizak nastepny nik to bialy niedzwiedz idz sie lecz matole

tu nie :) ale gdzies jego rozwiazanie jest :P Powiedziałam musisz wstrzymać tak długo az cie ten problem przerosnie i wtedy znajdziesz rozwiazanie :classic_cool: