Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek24

Co dla chłopca na chrzciny Prosze o rade !!!!

Polecane posty

Gość asjksdjhdflasa
Mnie się nie podobają, wolałabym zwykłą pamiątkę :O

Gość no taka opcja
no ja nie chciałabym czegoś takiego dostać dla synka. Strasznie krzykliwe i tandetnie wygląda.

Gość ojej zagubiona
ale jednak fajna pamiatka i jakies zyczenia na odwrocie

Gość czytelniczkakafeee
mnie zloszcza takie rzeczy, wolalabym albo hustawke za ta kase albo jakis koc gruby bo idzie zima...cos przydatnego ;)

Gość gipsanga
Mnie sie te buty nie podobaja :O Nie wiem dlaczego ale skojarzylo mi sie z betonowymi butami, ktorymi mafia karala nielojalnych czlonkow :D

Gość smutasek24
kocyk juz mam dla niego fajny gruby z metryczka i do tego chcialam jakas pamiatke taka typowa z chrztu ale chlopcu to kolczykow nie kupie :/ wiec nie mam pojecia moze cos doradzicie ?? kase dam ale nie sama bo wiem ze rodzice dziecka ja rozpuszcza :/ a co do lezaczka czy czegos to wszystko ma mieszkaja w UK i nie oszczedzaja na dzieciach

Gość gipsanga
Smutasek a moze jakies ladne wydanie Bibli dla dzieci? Z dedykacja. Wiesz, takie pierdolki zbierajace kurz i zawalajace miejsce w szafkach to raczej nie jest fajny pomysl :O

Gość smutasek24
nie chrzestnym ma bym moj mąż ale on oczywiscie wiecznie zabiegany i wszystko na mojej glowie a my mamy wysoki kredyt do tego on sam pracuje i dla nas to wielki wydatek ja wiem ze nie patrzy sie na prezety ale to sa tacy ludzie ze obgadaja nawet jak bym mieszkanie kupila malemu ;/ pytalam co chca oni ze kase bo do budowy beda miec tak wiec wiem ze dziecko na tym straci i chcialam jakas pamiatke do tego a kase jakas dam bo by nas zjedli

smutasek24 wiec załózcie małemu lokate, na która bedziecie wpłacac pieniądze , a on je dostanie np. kiedy osiągnie pełnoletnosc. To duzo lepszy pomysł niz kupowanie bibelotów czy wreczanie kasy do reki rodzicom p.s. Te buciki są straszne,

Gość smutasek24
lokata odpada bo by nas rodzina zjadla a moze kupic zloty łancuszek z krzyzykiem ??

Gość smutasek24
bo oni musza dostac do łapy

Gość smutasek24
wlasnie w tym problem ze nie chce dac calej kasy i chce za czesc cos kupic co z tym łancuszkiem ??

Gość opowiem ci lepszy numer
jak oni wprost że kase to ty mogłaś w prost ze kasy nie dostaną bo to prezent dla dziecka, a rodzina niech się w dupe ugryzie.

Gość mama synkaaaaaa
podobno sie łancuszków a tym bardziej krzyzyków nie kupuje ( taki zabobon) :-D kup cos dla dziecka np. krzesełko do karmienia, jakis muzyczny ogrodek, krzeselko uczydelko i dorzuc troche w kopercie :-)

Gość smutasek24
maly ma wszystko i po siostrze i kupuja mu swietne zabawki a oni przylatuja samolotem tylko na chrzciny wiec nie zabiora nic wiekszego ze soba