Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalina36

Jestem w kropce.

Polecane posty

Gość Michalina36

Znamy sie od 4 lat. Bylismy przyjaciolmi, a potem zostalismy kochankami. Ostatnio byl rok przerwy. Po prostu ktoregos dnia przestal odbierac moje telefony, przestal sie odzywac. Znow wznowilismy kontakt w kwietniu tego roku. Zaprosil mnie na kawe,poszlismy do lozka. Po tym powiedzialam mu, ze nie powinnismy, a on powiedzial,ze bedzie miec wyrzuty sumienia.Napisal,ze nie dopusci juz wiecej do takiej sytuacji jak ta. Tez tak uwazalam ,ze najlepiej jak bedziemy tylko przyjaciolmi. Mimo wszystko to jest silniejsze od nas . Nastepnym razem stalo sie to samo. Kiedys wyznalam mu uczucie,ze go kocham. Wtedy przestal sie odzxywac. Powiedzial, ze przez rok czesto o mnie myslal. Uwazal,ze jak zerwanie kontaktu ze mna to bedzie najlepsze wyjscie.Jest dzieckiem, ktorego rodzice rozwiedli sie w wieku 13 lat. Powiedzial, ze nigdy nie bedziemy razem. Nie rozmumiem jednego.Nie marnowałby czasu na codzienne telefony nawet po 3 razy. Od poczatku sie rozumielismy bez slow. Traktuje mnie jak prawdziwa przyjaciolke.Mysle,ze w glebi serca czuje cos do mnie, ale nie okazuje tego. Jednak zawsze sie o mnie martwi. Powiedzcie mi co to wszystko oznacza. Prze rok myslalm o nim duzo, Probowalam zapomniec. Nie potrafilam. Rozsadek mowi skoncz to !!!! a serce co innego.

Gość Michalina36
Wypowie sie ktos????

Gość kinga olla
patologiczny egoistyczny skur...syn, też takiego znałam, uzależni cię od siebie, będziesz czekać na telefon, spotkanie, spojrzenie jak na jakiś ochłap, będziesz wyć nocami z tęsknoty i czekać...będą chwile euforii a potem samotność i płacz, przyjaciółka do łóżka, tym jesteś:( wybacz ale przeszłam przez to, i w wieku 34 lat rozumiem, że zostałam wykorzystana przez moją naiwność, życzę szybszego otrzeźwienia

Gość qqqqqqqqqqqqqq
Albo boi się związków, albo nie chce być w zadnym oficjalnym i pasuje mu tak jak jest, albo to miał byc tylko seks. A czy przez czas waszego niekontaktowania się on kogoś miał?

Gość Michalina36
Czyli nic z tego. Jak udalo Ci sie z nim skonczyc???

Gość karolla 29_
rozumiem, że on ma kogoś? a ty jesteś tylko czasem?

Gość Michalina36
Jest zonaty, a ja męzatka.Wiem potępicie mnie,

Gość qqqqqqqqqqqqqq
No to nie mam pytań. Jest z Tobą tylko dla przygodnego seksu i nie doszukuj się niczego więcej, my kobiety zawsze szukamy jakiś znaków, sygnałów, Bóg wie czego w zachowaniu facetów, a często okazuje się, że to tylko nasze wymysły.

Gość Michalina36
Rozsądek mowi mi co innego, a serce co innego .Jak tylko go poznalam to wiedzialam ,ze cale zycie czekalam na niego .Niestety jest zajety.

Gość Michalina36
Dla niego bylabym w stanie zostawic meza.

Gość qqqqqqqqqqqqqq
Michalina, tu chodzi o seks a nie o uczucie, bo gdyby chodziło o uczucie, to choćbyście mieli przeciwstawić się całemu światu, to byście to zrobili, żeby tylko być razem.

Gość kinga olla
nawet nie chcę myśleć ile czasu zmarnowałam na niego, kilka lat:( podczas których on miał stałe dziewczyny (dowiedziałam sie o tym, kiedy już się zakochałam w nim - nie mieszkalismy w jednym mieście), ale to ze mną tylko tak świetnie się rozumiał, mnie kochał (zwłaszcza kiedy pokłócił się z dziewczyną), uzależnił mnie od siebie, matko, potrafił nie odzywać się 5 mcy i nagle znowu pojawić się w moim życiu, wywracając je, wiem, że sama na to pozwoliłam, pewnego dnia coś we mnie pękło, dość miałam czekania i upokażania się (odwoływane spotkania, nagłe ważne sprawy, szybki seks i do widzenia...), zerwałam kontakt, wydzwaniał ale się zaparłam, zmieniłam numer, poznałam potem innego faceta, który był jego przeciwieństwem, do dziś o nim pamietam ale już nie kocham ani nie pożądam, nawet pisalismy do siebie po kilku latach ale ja postawiłam granice (tylko znajomi) i cóż, zniknął bo nie dostał już tego co wcześniej miał zawsze:)

Gość Michalina36
Czy przez trzy lata moze laczyc czlowieka tylko seks??? Sex zbliza do siebie ludzi. To jest tez sposob okazywanie sobie uczucia. Kiedy ludzie sie kochaja to uprawiaja sex.

Gość qqqqqqqqqqqqqq
Byłabyś w stanie? Czyli z mężem Ci się układa? To nie rozumiem d;aczego do zdradzasz :o

Gość mutantka9999999
Michalina, dlaczego zdradzasz męża? warto niszczyć małżeństwo dla seksu z innym? wybacz ale ten koleś cię nie kocha bo nie chce z tobą być naprawdę, więc na co liczysz?

Gość Michalina36
W jakis sposob uzaleznilam sie od niego. Z zadnym mezczyzna nie bylo mi tak dobrze (w sensie duchowym i seksualnym) jak z nim.Gratuluje Ci. Postanowilam powiedziec mu, ze nie bedziemy juz sie spotykac. Jedynie co to mozemy porozmawiac od czasu do czasu przez telefon.

Gość qqqqqqqqqqqqqq
Kiedy ludzie się kochają to robią wszystko, zeby byc razem. Tak, kilka lat i tylko seks. Wiem, ze widzisz to co chcesz i żadna z nas nie przemówi Ci do rozsądku, ale uwierz, że jak facetowi zalezy to zrobi wszystko. A on? Zadzwoni raz na kilka miesięcy (penwie żona mu się wtedy nudzi), szybki seksik z Tobą i do zobaczenia za kilka miesięcy...

Gość kochaneczka pana35
skarbie, mnie i mojego kochanka seks łaczy już przez 5 lat! owszem lubimy sie, przyjaźnimy, pomagamy sobie, możemy na siebie liczyć w każdej naprawdę sprawie ale to nie jest miłosć i oboje to wiemy, on ma rodzinę, ja nie i to jest układ, nie licz na nic bo tylko się zawiedziesz, niewielu facetów zostawia żony dla kochanki

Gość Michalina36
Nie zdradzam meza dla seksu. Z nim rozumiem sie w kazdym temacie. Maz potrafi sie tylko wydzierac, nie uie rozmawiac. Nie potrafie rozdzielic tak mjak inne :sex to sex.

Gość Michalina36
Do qqqqqqqqqqqqqq : Dzwoni codziennie, chyba,ze ma wolne to uprzedza. I tak od trzech lat, w tym roczna przerwa.

Gość Michalina36
Nie rozumiem po co tkwisz w tym układzie??? Skoro go nie kochasz??? Gdybym kochala meza, nie spotykalabym sie z nim.

Gość Michalina36
Kovchaneczka pana 35-Jestes wolna. Czy warto marnowac dla takiego faceta czas. On ma wszystko , a TY nic.

Gość Michalina36
Jest na urlopie. Postanowialm ,.ze mu powiem,ze nie moge sie z nim juz spotykac.Rozmowy telefoniczne i nic wiecej.. Musze dac rade bo sie wykoncze. Czy mam z nim kontakt czy nie i tak jestem smutna.

Gość Michalina36
Dziekuje,ze mnie wysłuchaliście. Mam straszny dol