Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsjdiujrelksdopkewf

Pierscionek przynosi mi pecha

Polecane posty

Gość dsjdiujrelksdopkewf

Dostalam na 18te urodziny pierscionek(zloty, z jakimis diamencikami czy cyrkoniami, malo istotne) od osób, do których szczerych intencji nie bylam nigdy przekonana. To w koncu rodzina i sie troszke wykosztowalli. Pierscionek mi sie bardzo podoba i jest poreczny, ale... Przez ten caly czas noszenia go odczuwalam wrazenie ze jak go nosze to sciaga to na mnie pecha. Nie zawsze ale zazwyczaj.. Wierze w sily nadprzyrodzone, ingerencje boska i opieke aniolow. Dawno nie nosilam tego pierscionka i naszlo mnie zeby go ponosic. Po 3 dniach od noszenia go pogorszyl mi sie humor, ciagle cos mnie spotykalo nieprzyjemnego. Uznalam ze go zdejme . Zanim to zrobilam umowilam sie z dobrym kolega na papierosa na godzine 21;20. O godzinie 21 sciagnelam pierscionek i mialam juz isc a tu nagle napisala do mnie kolezanka w pilnej sprawie. Tak sie zlozylo , ze sie zasiedzialam i zamiast byc o 21;20 w umowionym miejscu, bylam o 21:30. Okazalo ze sie podczas mojego spozneinia, koledze ukradli telefon i poturbowali. PIERWSZY raz to sie zdarzylo.POD MOIM DOMEM !!! Od kilku lat ustawiamy sie na papierosa kolo tej godziny (czasem nawet pozniej!) i nic sie nie stalo a akurat jak mnie nie bylo to go zaczepili. Troche czuje sie winna, ale tez troche odczuwam ze mialam duzo szczescia. A moze gdybym byla na czas to jego by nie zaczepili? Aha. Nie nakladalam juz pierscionka i mocno wierzylam ze kolega odzyska telefon. Dzis okolo 15 sprawcy mu oddali. A wy wierzycie w sile mysli i 'pecha' ?

Gość dusseldorf
Mam dokładnie to samo, też z pierścionkiem, tyle, że kupiłam go sobie sama. No i u mnie to działa odwrotnie - kiedy nie mam go na sobie czuję, że dopadają mnie nieszczęścia i pech. To mój amulet tym bardziej, że zajmuję się "tymi" sprawami :)

Gość dsjdiujrelksdopkewf
Na poczatku tez wierzylam ze moj przynosi mi szczescie, ale okazalo sie ze wlasnie pecha sprowadza...Nie iwem co z nim zrobic teraz. To prezent i w dodatku bardzo mi sie podoba:( Ale przynosi pecha. Mysle o tym zeby go sprzedac i kupic jakis inny..

Gość niwertyu
ahahahahahahahahahha kurwa

Gość dsjdiujrelksdopkewf
dusseldorf a wierzysz w sile mysli? :)

Gość jak metal moze przyniesc
pecha chyba ze stoi za tym demon

Gość dsjdiujrelksdopkewf
Najwidoczniej moze.

Gość linek78
Sprawdz wahadlem jaka ma energie. Jak ma negatywna to odstaw go.

Gość jak metal moze przyniesc
wahadło to narzendzie demonów to demony wprawiają je w ruch