Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyhhhgh

Mąż jest bardzo nieslowny i nie umie sie trzymac tego co powiedział:/

Polecane posty

Gość yyhhhgh

Popadlam w melancholie, stalam sie oziębla do meża , a to dlatego ze jest golosłowny i nie robi tego co mowi.Czesto jak rozmawiamy na jakis temat to fajnie,pieknie sie wypowiada,jestesmy zgodni w czyms, a jak przyjdzie co do czego to łamie sie z tego co powiedzial i poprostu robi tak jak mu wygodniej , nie opierając sie na wczesniejszych naszych rozmowach. Pierwszy lepszy przyklad:, planujemy za niebawem dziecko, rozmawialismy czesto o podejsciu do dzieci o met.wych. bylism w tym bardzo zgodni, on sie zgadzal ze mna a ja z nim w zupelnosc....no ale slowa okazaly sie tylko slowami.Mąż ma corke z poprzedniego zwiazku,(2 kl.podst) wczesniej widywał ją raz w tyg i to nie u nas w mieszkaniu tylko gdzies indziej z nią przebywal,a teraz przeprowadziliusmy sie blizej. Widuje się z córka 3 razy w tyg, on ją przywozi do nas, i widze ze nic kompetnie nie wnosi i nie stosuje sie do tego co mi mowił.Widze calkowita rozbierznosc w tym co rozmawialismy , zgadzalismy się zupelnie z sobą a widze jak on do wlasnej corki podchodzi.Bardzo mi sie to nie podoba bo wczesniej podczas rozmow krytykowlismy i to bardzo takie zachowanie rodzica do dziecka a on to samo robi co tak ujadal i krytykował. I wychodzi na to ze jaklbysmy mieli wspolne dziecko to takze by sie nie trzymal wczesniejszych ustalen, romow i by robil tak jak mu sie podoba i wygodniej nie trzymając się pewnych zasad ktore ustalilysmy. Widze to na prztkladzie jego corkli...taki superasny w teorri, przytakiwał zawsze mi, ja jemu a w praktyce jak widze jak on sie dziekciem zajmuje to jestem załamana, wogóle nie trzyma sie tego o czym tak pieknie wyklady prowadzi wsród znajomych podczas rozmow, ze mną. Nie ma w nim slownosci i trzymania sie tego co mówi.I

Gość yyhhhgh
Tak jest z innymi sytuacjami,ale najbardziej wlasnie ten w/w przyklad mnie załamał.Brak mu konsekwencji w tym co mówi i szybko łamie słowo, nie dotrzymuje.Jak widze jak on sie swoim dziekciem zajmuje to mi sie odechciewa miec z nim potomka..a tak pieknie potrafi przemawiac, nic wiecej Mam ochote niekiedy go kopnac w d**ę za ta dwulicowosc i rozbierzność .Dla mnie to jest oznaka fałszu , nieszczerosści i tyle

Gość yyhhhgh
????????????????????????????

Gość yyhhhgh
no pomózcie noo :o :o

Gość yyhhhgh
???????????????????????

Gość yyhhhgh
??????

Gość yyhhhgh
JA PIERDOOLĘ ,ale na was mozna liczyc. Gimgówno przejeło kafe i tam sobie i nich na topikach przesiadujecie?! dbra, spadam stąd, a szkoa :o