Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia_mala

MARZEC 2012 :)

Polecane posty

Gość martusia_mala

Są już jakieś przyszłe mamy, które mają termin na marzec :) ? Chciałabym porozmawiać z wami o wszystkim co dotyczy ciąży :) Chętnie odpowiem na pytania :) Czekam

Gość słonik z wąsami ....
hej ja mam na marzec na 21 a z ostatniego usg wyszlo ze na 14 heh

razem z mezem zaczelismy sie starac o dziecko poniewaz wczesneij dochodzilo do bardzo wczesnych poronien przy poczatkowej ciazy.TTeraz nie wiem co sie ze mna dzieje codziennie podwyzszona tem. 37 i wiecej.zle sie czuje mdolosci i chec wymiotow w kazdej porze dnia.Przeszkadzaja mi zapachy, ktore wczesneij mi nie przeszkadzala.nie wszystko jem to co wczesniej bo mnie od tego odtraca dodatkowo meczy mnie dosc czesto bol brzucha i te straszne zawroty glowy .Tak mialam nadzieje ze to objawy ciazy tylko ze okres spoznial mi sie 3 dni i nagle przyszedl.tzn bylo troche plamienia przerwa na caly dzien potem 2 dni dosc obfitego okresu znowu jeden dzien przerwy potem troche krwi i juz dzisiaj koniec.zawsze mialam 7 nawet oj 8 dni a nie mozliwe zeby bylo inaczej dzisiaj tylko brazowe plamienie, wczesniej zero jakis skrzepow krwi itp a to u mnie tez normalne przy okresie.kochalismy sie z mezem podczas okresu 2 razy za kazdym razem maz we mnie konczy mam krotki cykl bo zaledwie 23 dni.mam isc na bete hcg tylko juz nie wiem czego to objawy...moze wy cos mi doradzicie.naprawde pragniemy tego dzidziusia