Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evraaa

plastry evra pomocy!!

Polecane posty

Gość evraaa

hej doradzcie mie!mialam na sobie ostatni plaster ktory mialam zdjac w niedziele poznym wieczorem,niestety zasnelam i dopiero rano w poniedzielk go zdjelam.czy cos bedzie nie tak??kiedy teraz powinnam znowu przykleic plaster??nadal w niedziele?

napewno nic sie nie stanie, przyklej nastepny plaster w niedziele. ja stosuje plastry juz od 10 lat i nieraz sobie zapomnialam odkleic, takie kilkugodzinne opznienie nienamiesza:) ja tez odklejam akurat w niedziele wieczorem, w czwartek lub piatek dostaje okres i tak leci juz tyle lat:)

Gość evraaa
to dobrze bo juz sie przestraszylam.powiem Ci ze kilka dni temu dostalam plamienia;/nie wiem dlaczego.tez tak maialas na poczatku?? plamienia maja kolor czerowny badz brazowy.

jezeli to dopiero poczatki jak stosujesz takei zabezpieczenie to mozliwe sa poczatkowe plamienia, jakbys tak miała dluzej lub obficiej no to zglos sie do lekarza. ja niemialam wiekszych skutkow ubocznych, dobrze znosze plastry, no nieliczac, zaczerwien na obramowce plastra, czasem pod plastrem jakis wyprysk sie pojawil, dlatego nienaklejaj nigdy jednego plastra po drugim w to samo miejsce. ja naklejam na posladku, raz jednym raz drugim:)) na pozcatku naklejalam na ramieniu , ale to wiejsko wygladalo jak wystawalo z koszulki i wysuszalo mi skore , posladek najlepszy:))

Gość evraaa
ja raz nakleilam na lopatke potem 2 razy na brzuch i na brzuchu chyba jest najlepiej.nic mi sie nie zagina nie odkleja.chodz mysle nad reka.tam najlepiej.teraz juz jesien wiec nikt nie zobaczy.a gdzie dokladnie na tylku mozna przykleic?? a powiedz mi urosly ci piersi od plastrow?

nie piersi raczej normalne , choc niewiem moze faktycznie troche urosly, nie pamietam juz tak poczatkow:) napewno zwiekszyla sie ochota na sex, niema tak ze mi sie neichce:) a na posladku no tak na srodku sie staram, czasem wyzej, nizej, niema znaczenia, pod majtkami ładnie przylega niechacze niczym i niewidac, a to najwazniejsze:)

Gość evraaa
ale normalnie na posladku naklejasz??nie tam nad pupa na dole plecow?

Gość evraaa
aha to moze tez sprobuje w ten spoosb:) a powiedz czy plastry sa na tyle dobre ze podczas stosunku partner moze normalnie skonczyc w srodku?

no przez ostatnie 10 lat nie zaszlam w ciaze takze moj przypadek moze byc dowodem ze dzialaja:) Mąz zawsze konczy w srodku, nie ma obaw, choc na poczatku owszem stres byl, ale potem juz sie o tym nie mysli:) no i sie niema co stresowac jak ci sie kawalek gdzies przesunie czy kawalek odklei z rogu, poprostu docisnij i tyle:) ja z plastrem chodze na baseny, na gorace zrodla i inne sporty i poki co nie zawiodl:) czasem dookola plastra robi sie czarna obwodka od tego kleju dlatego posladek najbezpieczniejszy bo nikt ci tam niezobaczy , procz faceta;)

Gość evraaa
aha no to fajnie.mam nadzieje ze mi tez beda sie sprawdzaly.nie masz dzieci w ogole?

nie, nie mamy jeszcze, dopiero planuje odstawic plastry, ale po takim czasie stosowania to cos mi cięzko:) jakos tak wygodniej heh jeszcze mam dwa opakowania , a potem sie zobaczy:))

Gość evraaa
hehe no tak jak bedziesz pwna to zdecydujesz sie na dziecko:) a ile masz lat?