Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22letnia z wawy....

Mam juz 22 lata ,a nadal jestem dziewicą :/

Polecane posty

Gość 22letnia z wawy....

To jakis koszmar !! Nie mialam nawet chłopaka, tzn spotkalam sie z jednym ,calowalismy sie, dotykalismy ale to wszystko. Czuje sie jak nienormalna, jak ulom jakis :/ Wszystkie mają chłopaków, mają TO za sobą a ja? Udaje ,ze kogos mam :/

Gość manaam
Może dlatego nie masz chłopaka, bo czujesz się jak ułom ?

Gość nie przejmuj sie :)
to wspaniale ja mam 30 lat i miale tylko jedna dziewczyna a przystojny ze mnie facet, cen sie dziewczyno, zachowjesz sie jakbys sie chciala tego pozbyc to straszne, kazdy facet zwariuje jak sie dowei i bedzie dumny ze ma taka kobiete uwierz mi !

Gość rechotam jak swinia haha
Raczej trafi na religijnego fanatyka albo palanta, ktorzy ją zaliczy i bedzie sie chwalil kolegom ze mial dziewice.

Gość ffffffaaaaa...
Nie słuchaj tego rechotacza facet wyżej ma racje, nie traktuj swojego dziewictwa przedmiotowo że można się go pozbyć i będzie po sprawie, głupota!! Ceń się a ze śmiejących się drwij, bo to oni żałują że rozdziewiczyli się byle z kim byle gdzie i byle jak...A tak poza tym to 22 lata to mało jakbyś miała 32 to może choć trochę zrozumiałabym twoje rozgoryczenie

Gość ciąża to nie choroba
wystaw na sprzedaż na allegro, a jakiś zboczeniec albo dewiant ożeni się z tobą.

Gość jjj!!!!!!!
Ja straciłam dziewictwo w wieku 16 lat, z 19letnim chłopakiem poznamym na czacie. Nie zaluje ,ale tez nie bylo fajerwerków. Nie rozumiem tej gloryfikacji dziewictwa :D

Gość no jak nie ;)
"Nie rozumiem tej gloryfikacji dziewictwa" bo to sredniowiecze wiec nie dziwie sie...niedługo tacy kolesie beda latac z przescieradłem z plama krwi jak za czasów szlachty aby udowodnic ze miał dziewice a sam róchał dziewki w stochach siana od młodosci...zał, załosne, smieszne i obym takiego "rycerza" w zyciu nie spotkala

Gość no jak nie ;)
*ruchał

Ja w wieku 22 lat też nie miałam chłopaka. Nie miałam jakiegoś ciśnienia na byle jakiego faceta bo koleżanki miały. Mój obecny jak się dowiedział, że jestem dziewicą to był bardzo zdziwiony. Ten fizyczny szczegół nie jest dla niego istotny. Dla mnie też nie. Po prostu nikt przed nim nie sprawił, że się zakochałam. Rozpaczasz jakbyś była mutantem