Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daggga

pomóżcie szukam zespołu lub dj-a na wesele

Polecane posty

Gość Daggga

Cześć wszystkim szukam zespołu lun dj-a z wodzirejem na wesele które mam 23.06.2012 r. wesele mam w Janowie lubelskim więc może jakieś oferty z woj lubelskiego ale mile widziane też wszelkie inne opcje z innych woj bo sama jestem ze świętokrzyskiego :) . Z góry dzięki za odp.

Gość djravi
DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZET ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOSNIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIJENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL. 609499766 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 609 499 766 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl drugi numer tel.797141388 strona internetowa djravi.bnx.pl

Gość Basiory!!!
Witam. Polecam zespół z Chmielnika. Jesteśmy energicznym zespołem, gramy przeróżne kawałki. Repertuar do ustalenia. Cena do negocjacji. Skład 5 osobowy, w tym saksofon, istnieje możliwość dołączenia wokalistki. Zachęcam do skorzystania. Mogę podać linki gdzie znaleźć kilka naszych utworów. Kontakt na nr 663608097

Gość udhbjksnla
Zespol The cruch z Żor! Polecam baaardzo. Jestem mega wymagajaca, nie cierpie disco polo i nie moglo go byc. Zespolu szukalam pol roku. DObry jest tez Laguarda ale odnioslam wrazenie, ze sa zadufani. Jesli chcesz podesle linki. Pozdrawiam

Gość Arec Nowak do Państwa usług
Polecam Dj Arec Nowak tel 608330869 Pomógł nam w organizacji oraz super poprowadził wesele, goście zachwyceni. Super udekorował nam światłem sale. Polecam Ania

Gość bellanotte
Witam. Polecam zespół muzyczny BellaNotte. Posiadamy własną scene i sprzęt najwyzszej klasy. Obługujemy wesela na terenie całej Polski. Więcej szczegółów na stronie www.bellanotte.pl

Gość Magda

Ze swojego doświadczenia polecam zespół Efez. Bardzo fajna muzyka i organizacja wesela. Nasi goście bardzo dobrze się bawili i żal było kończyć imprezę. 

Gość Anna i Zdzisław

Z przyjemnością  również polecamy Efez. Grali na naszym weselu a potem na weselu naszych bliskich przyjaciół. 

Gość Artur

Rzeczywiście jeżeli szukasz to już możesz przestać ponieważ masz doskonałą odpowiedź a mianowicie województwo lubelskie =EFEZ. Gwarancja zabawy z fajnymi przebojami do rana.