Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania z oznania

Mój brat i bratowa ciągle mi złośliwie dogryzają. PRZECZYTAJCIE!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Hania z oznania

Nie jestem jakaś super wygadana, ale mam ochotę im czasem odpysknąć....mieszkam z rodzicami, którymi się opiekuję. Dom po rodzicach ma iśc na mnie i mojego chłopaka, który od pewnego czasu mieszka z nami, pracuje i płaci moim rodzicom za to, że mieszka tutaj. Poza tym dokłada się do opłat, jedzenia itd. Od pewnego czasu mój brat i bratowa przestali pomagać rodzicom, raz nawet brat nie pomógł przeniesc mamie szafki bo stwierdził, że skoro jest mój chłopak on się niczego tu nie tknie. A sam co chwilę bierze narzędzia od taty na budowę ( budują dom niedaleko nas). Dziś była taka sytuacja, że mój facet jadł płatki śniadaniowe i bratowa z tekstem, że czemu moja mam obiadu nie ugotowała. Moja mam na to, że była na mieście i nie miała czasu, a ona z tekstem " to w takim razie od czego żona jest" i takim pogardliwym wzrokiem na mnie. Ja powiedziałam, że "nie żona tylko kierowca" chodziło o to, że ja mamę wiozłam do tego miasta. Po prostu spanikowałam i tak bez sensu powiedziałam a brat na to, że " skoro nie zona to w takim razie mu wynajmujecie mieszkanie" Strasznie się wkurzyłam na nich, raz się z tym bratem pokłóciłam to mi powiedziała, że jestem dla niego suka....bratowa jest strasznie wredna, raz tacie choremu na alzheimera powiedziała, że chętnie kopnęła by go w dupę, zeby na ścianie wylądował. Ja z nimi walczę, kłócę się ale co z tego skoro rodzice nic się nie odezwą a dom prawnie nie jest mój i nie mogę się rządzić. W trakcie kłótni nikt nie stanie po mojej stronie, tylko siostry jak czasami przyjadą....już mam powoli dość tego chorego domu!

Gość Dorinsa00
powiedz mamie żeby TYLKO na ciebie przepisała bo z chłopakami to jest różnie a jak bratowa coś ci powie to ją wywal z domu albo pizgnij ją w ten pusty łeb

Gość Hania z oznania
no ja wiem, że tylko na mnie, rozumiem to doskonale.

Gość Hania z oznania
z rozpędu napisałam, że na mojrgo faceta tez.

Gość Dorinsa00
to jak rozumiesz to idź do matki i z nią pogadaj a jutro z samego rańca marsz do sklepu po kij do bejsbola

Gość raszplon 3333
"odpysknąć" ja pier..lę, idę się zabić:(

Gość Hania z oznania
haha tak, tylko matka każdy konflikt dusi w zarosdku, zamiast pozwolić mi wygarnąć im wszystko to jeszcze mnie ucisza a oni mogą robić co chca.... gdyby ona była inna to sprawa wyglądałaby inaczej, moja mam to takie ciepłe kluchy trochę...

Gość Hania z oznania
to idź, jednego frustrata mniej :o

Gość kiedy tylko ona pójdzie...
Hania patologia z ciebie i debil w dodatku:)

Gość Hania z oznania
powiedz mi coś czego nie wiem 💤🖐️

Gość Hania z oznania
jak nikt nie widzi wyjadam krowie placki z łąki sąsiada:)

Gość szujowa szuja
ALe Ty sie mamy boisz czy jak ?? Mowic umiesz? no to przy nastepnej okazji jak ona bedzie sie starala zalagodzic sytuacje Ty wygarnij bratu i bratowej co myslisz i juz. Tacy jak oni pozwalaja sobie tylko do spokojnych ludzi. Zrob awanture, wydrzyj sie, niech wiedza ze nie pozwolisz sobie na cos takiego. Zeby nie bylo ze tak nagle Ci cos odjebalo ;) to powied ze znosilas to ze wzgledu na mame ale dluzej nie bedziesz takiego chamstwa tolerowac. I co Ci zrobia? zbija Cieczy co? Mamie moze bedzie niewesolo ogladac taka scene ale bez przesady, nie mozna cale zycie sie chowac po katach i pozwalac sie obrazac.

Gość Czyński
Z rodziną najlepiej się wychodzi na zdjęciu. No i gitara.