Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2011 głupio jakoś :O świętować czy głosować...? a może połączyć i imprezę odbyć z komisją wyborczą p.s. u mnie grzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorinsa00 Napisano Wrzesień 27, 2011 u mnie też jak głosujesz na pis to idź na wybory a jak na PO to daruj sobie poco masz się męczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raszplon 3333 Napisano Wrzesień 27, 2011 i ch...j mnie to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mak Flaj Napisano Wrzesień 27, 2011 w tyłku ci grzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2011 w życiu nie oddam głosu na pisuar :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Wrzesień 27, 2011 Sorry.. :o To "odbyć" bardzo źle mi się kojarzy. o.O Zmień to na przejść lub zorganizować. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorinsa00 Napisano Wrzesień 27, 2011 no to nie idź na wybory wyświadczysz tym społeczeństwu przysługę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2011 Myr z odbytem...?! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Wrzesień 27, 2011 Się z wiekiem robisz dociekliwa.. :o Po prostu źle mi się kojarzy, nawet jak to jest odbyt, wolałbym o tym nie rozmawiać, grzmi do tego. O-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2011 odbyć można stosunek na przykład to też się źle kojarzy? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szcczera do bulu Napisano Wrzesień 27, 2011 jak głosujesz na pis to idź na wybory a jak na PO to daruj sobie poco masz się męczyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Wrzesień 27, 2011 "Odbyć' stosunek.. pewno przez to robię to sam od dłuższego czasu. :o Przynajmniej ciężko mi to kojarzyć z odbytem. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2011 u mnie jest burza :O szalona pogoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Wrzesień 27, 2011 No... wybory mają wiele wspólnego z odbytowaniem.. po, każdy kto oddał głos jest dymany. :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2011 to może nie pójdę :O pierwszy raz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Wrzesień 27, 2011 Cóż, nie zamierzam się wtrącać w czyjeś życie seksualne. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach